enda

Henrik Birch

(1956 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Jens DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Klaus Tv-serie
Mercur 2017 Verner Vestergaard Tv-serie
Den bedste mand 2017 Stemme DK/Spillefilm
3 Fractures 2015 Medvirkende DK/Kort fiktion
Fra kolonimagt til kolonihavemagt 2015 Medvirkende Tv-serie
Nylon 2015 Henrik DK/Kort fiktion
Idealisten 2015 Ole Damgaard DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Brammer Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Arne Kokholm Tv-serie
Klumpfisken 2014 Kesse DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Eriksen DK/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 Anders Ussing Tv-serie
Piv 2011 Bjørn DK/Kort fiktion
Borgen 2 2011 Poul Iversen Tv-serie
Lysvågen 2010 Faderens stemme DK/Kort fiktion
Smukke mennesker 2010 Anders' direktør DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Buschauffør DK/Spillefilm
Bastion 2008 Anders DK/Kort fiktion
Ses 2008 Far DK/Kort fiktion
Råzone 2006 Christinas far DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Ole Tv-serie
Rene hjerter 2006 Taxachauffør DK/Spillefilm
Lad de små børn... 2004 Medvirkende DK/Spillefilm
Et rigtigt menneske 2001 Medvirkende DK/Spillefilm
En kærlighedshistorie 2001 Medvirkende DK/Spillefilm
De udvalgte 2001 Lundholm Tv-serie
Zacharias Carl Borg 2000 Medvirkende DK/Kort fiktion
Skjulte spor 2000 Jens Christian Mortensen, politibetjent Tv-serie
Edderkoppen 2000 Advokat Tv-serie
Karrusel 1998 Klient Tv-serie
Spillets regler 1997 Mogens Tv-serie
Rejsen 1996 Medvirkende DK/Kort fiktion
Et skud fra hjertet 1986 Soldat DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Politibetjent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.