enda

Henry E. Williams

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Næste stop 2018 Grip DK/Kort fiktion
Vinterbrødre 2017 Grip DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Grip DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Grip DK/Spillefilm
Rosita 2015 Grip DK/Spillefilm
Comeback 2015 Grip-assistent DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Grip, 2. unit Tv-serie
Heartless 2 2015 Grip Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Grip Tv-serie
3000 meter 2012 Grip DK/Kort fiktion
Fuglejagten 2012 Grip DK/Spillefilm
Dreng 2011 Grip DK/Spillefilm
Code Blue 2011 Grip (København) U/Spillefilm
Borgen 2 2011 Grip Tv-serie
Submarino 2010 Grip DK/Spillefilm
No Exit 2010 Grip DK/Kort fiktion
Drømme i København 2009 Grip DK/Dokumentarfilm
Simon & Malou 2009 Grip DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Grip DK/Spillefilm
Camping 2009 Grip DK/Spillefilm
Stykke for stykke 2009 Grip DK/Kort fiktion
Frode - og alle de andre rødder 2008 Grip DK/Spillefilm
Grisen 2008 Grip DK/Kort fiktion
Gaven 2008 Grip DK/Spillefilm
To verdener 2008 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Grip DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Grip DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Grip DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Grip Tv-serie
Fidibus 2006 Grip DK/Spillefilm
Solkongen 2005 Grip DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Grip DK/Spillefilm
Strings 2004 Grip DK/Spillefilm
Frunk 2003 Grip DK/Kort fiktion
Bokseren 2003 Grip, 2. unit DK/Kort fiktion
Code of Conduct 2001 Grip DK/Kort fiktion
Let's Get Lost 1997 Belyser DK/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Grip, 2. unit U/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Grip DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Grip Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.