enda

Isac Hessellund

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kampen om Grønland 2020 Mastering DK/Dokumentarfilm
De forbandede år 2020 Supervisor, DIT supervisor DK/Spillefilm
Sex (oversigt) 2020 Supervisor Fiktionsserie
Sex 1:6 – Hvem kysser bedst? 2020 Supervisor Fiktionsserie
Sex 2:6 – Har du lyst til din kæreste nu? 2020 Supervisor Fiktionsserie
Sex 3:6 – Bodega 2020 Supervisor Fiktionsserie
Sex 4:6 – Alle fucker op 2020 Supervisor Fiktionsserie
Sex 5:6 – Lad os snakke om sex 2020 Supervisor Fiktionsserie
Sex 6:6 – Idiot 2020 Supervisor Fiktionsserie
Soy No Soy 2020 Supervisor DK/Kort fiktion
Selvhenter 2019 VFX, Colorist DK/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2019 Supervisor DK/Spillefilm
Mælkekrigen 2019 Supervisor U/Spillefilm
Valhalla 2019 DIT supervisor DK/Spillefilm
Gooseboy 2019 Supervisor, DIT supervisor DK/Spillefilm
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 DIT Supervisor, Digital conform DK/Spillefilm
Grænse 2018 Digital conform U/Spillefilm
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Digital conform, Mastering, DIT supervisor DK/Spillefilm
Vildheks 2018 Conforming, Mastering DK/Spillefilm
Næste stop 2018 DIT Supervisor DK/Kort fiktion
Sange i solen 2017 Online og colorgrading, DIT DK/Spillefilm
3 ting 2017 Online, Mastering DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Digital conform, Digital mastering, DIT Supervisor DK/Spillefilm
Underverden 2017 Digital conform, Digital mastering DK/Spillefilm
Sombra 2016 Colorist DK/Kort fiktion
I blodet 2016 Online mastering DK/Spillefilm
The Neon Demon 2016 Online mastering DK/Spillefilm
Voxeværk - kap. 1 & 2 2015 Colorgrading, DIT DK/Kort fiktion
Trekanter af lykke 2014 Colorgrading DK/Kort fiktion
Adils krig 2014 Digital intermediate DK/Kort fiktion
Hyp, mine mænd 2014 Colorist DK/Kort fiktion
LIV 2013 Kameraassistent DK/Kort fiktion
OA - Konstrueret virkelighed 2012 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Outsider 1:3 2012 Statistkoordinator-assistent Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Statistkoordinator-assistent Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Statistkoordinator-assistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.