enda

Jan Martinsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 1 2017 Location manager Tv-serie
Bedrag 2 2016 Location manager Tv-serie
Bedrag 1 2016 Location manager Tv-serie
Idealisten 2015 Location manager DK/Spillefilm
Mord uden grænser 2015 Location manager Tv-serie
Ækte vare 2014 Location scout DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Location manager DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Location scout DK/Spillefilm
1864 2014 Location scout Tv-serie
Borgen 3 2013 Location manager Tv-serie
Julestjerner 2012 Regi Tv-serie
Fortidens skygge 2012 Location scout DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Location assistent Tv-serie
Bora Bora 2011 Rekvisitørassistent, Location-research, Location scout DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Rekvisitørassistent, Location assistent DK/Spillefilm
Borgen 2 2011 Location manager Tv-serie
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Location manager DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Location scout DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Produktionsassistent, Location manager Tv-serie
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Statistkoordinator, Produktionsassistent DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Runner DK/Spillefilm
Afveje 2005 Runner DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.