enda

Jens Jacob Tychsen

(1975 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hodja fra Pjort 2018 Grumme DK/Spillefilm
Ballerina 2017 Fedtet vagt U/Spillefilm
Badehotellet 4 2017 Skuespiller Edward Weyse Tv-serie
Kubo - den modige samurai 2016 Dansk version U/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern - på farten 2015 Simon U/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Skuespiller Edward Weyse Tv-serie
Badehotellet 3 2015 Skuespiller Edward Weyse Tv-serie
Asterix: Byplanlæggeren 2014 Cæsar, Armamix U/Spillefilm
Det store nøddekup 2014 Villy U/Spillefilm
Bien Maja 2014 Stemme U/Spillefilm
Postmand Per - Filmen 2014 Allan U/Spillefilm
Smølferne 2 2013 Gargamel U/Spillefilm
Croods 2013 Grug U/Spillefilm
Det regner med frikadeller 2 2013 Flint Lockwood U/Spillefilm
Monsters University 2013 Randalf U/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Edward Weyse, kgl. skuespiller Tv-serie
Turbo 2013 Bobby U/Spillefilm
Otto er et næsehorn 2013 ZOO direktør DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Jacob Kruse Tv-serie
Pinocchio 2012 Ildslugeren U/Spillefilm
Brendan og hemmelighedernes bog 2012 Abbeden U/Spillefilm
Zarafa 2012 Slaveejeren U/Spillefilm
En kat i Paris 2012 Lucas U/Spillefilm
Sammys store eventyr 2 2012 Philip U/Spillefilm
Gummi T 2012 Lærer, Træner, Rocker, m.fl. DK/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern 3 2011 Simon U/Spillefilm
Jensen & Jensen 2011 Mark/Milo, Paven, Elmar DK/Spillefilm
Smølferne 2011 Gargamel U/Spillefilm
Borgen 2 2011 Jacob Kruse Tv-serie
Ronal Barbaren 2011 Gu'ra Zul DK/Spillefilm
Hund og kat imellem: Kitty Galores hævn 2010 Diggs U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Hjerterknægt U/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Kokken DK/Spillefilm
Enyo - en ny vej - Vol 6 2009 Instruktion
Enyo - en ny vej - Vol 5 2009 Instruktion
Enyo - en ny vej - Vol 4 2009 Instruktion
Enyo - en ny vej - Vol 3 2009 Instruktion
Enyo - en ny vej - Vol 2 2009 Instruktion
Enyo - En ny vej - Vol 1 2009 Instruktion
Det regner med frikadeller 2009 Flint Lockwood U/Spillefilm
Cowboy, indianer og hest - the movie! 2009 Gert U/Spillefilm
Ice age 3: Dinosaurerne kommer 2009 Buck U/Spillefilm
Peter Pedal på nye eventyr 2009 Hank Hanson U/Spillefilm
G-force 2009 Killian U/Spillefilm
Porco rosso 2009 Stemme U/Spillefilm
Forbrydelsen II 2009 Erling Krabbe Tv-serie
Alvin og de frække jordegern 2008 Simon U/Spillefilm
Niko og de flyvende rensdyr 2008 Julius U/Spillefilm
Lucky Luke: Mod vest! 2008 Joe U/Spillefilm
Horton og støvfolket Hvem 2008 Horton U/Spillefilm
Mia og Migoo 2008 Stemme U/Spillefilm
Star Wars: The Clone Wars 2008 Mace Windu U/Spillefilm
Madagascar 2 2008 Mason U/Spillefilm
Asterix og de olympiske lege 2008 Doktormabus U/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Lars Fromberg Tv-serie
Over hækken 2006 Lou U/Spillefilm
Skyllet væk 2006 Strit U/Spillefilm
Koslænget 2006 Grum U/Spillefilm
Arthur og minimoyserne 2006 Stemme U/Spillefilm
Ice age 2: På tynd is 2006 Stemme U/Spillefilm
Garfield 2 2006 Stemme U/Spillefilm
Jagten på masken 2005 Loke U/Spillefilm
Strings 2004 Hal DK/Spillefilm
Garfield: The movie 2004 Happy U/Spillefilm
Det levende slot 2004 Borgmester m.m. U/Spillefilm
Katten 2003 Mr. Humberfloob, Fisken U/Spillefilm
Looney Tunes - Back in Action 2003 Mr. Chairman U/Spillefilm
Frøernes spådom 2003 Ræv U/Spillefilm
Spy kids 2 - Drømmenes ø 2002 Fegan Floop U/Spillefilm
Ice Age 2002 Stemme U/Spillefilm
Et juleeventyr 2001 Bob Cratchit U/Spillefilm
Magnus og Myggen 2001 Fungy Frø/Kalle Kanin Tv-serie
Spy Kids 2001 (Alan Cumming) U/Spillefilm
Hund og kat imellem - Kitty Galores hævn 2001 Peek U/Spillefilm
Titan A.E. 2000 Cale i dansk version U/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Simon Friis Tv-serie
Skjulte spor 2000 Joe Smith, alfons Tv-serie
Drengen og jern-kæmpen 1999 Kent Mansley U/Spillefilm
Herkules 1997 Voksne Herkules U/Spillefilm
Pocahontas 1995 Kokoum U/Spillefilm
Kiki - den lille heks 1989 Far U/Spillefilm
Min nabo Totoro 1988 Far U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.