enda

Jeppe Green Schelde

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Friheden 2018 Rekvisitør Tv-serie
Skyggebokser 2017 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Grethe 2017 Set rekvisitør Tv-serie
Dræberne fra Nibe 2017 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
QEDA 2017 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Regi-runner DK/Spillefilm
Kærlighed og andre katastrofer 2016 Rekvisitør DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Regi-runner DK/Spillefilm
En chance til 2015 Regi-runner DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Regi-runner DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Location assistent DK/Spillefilm
1864 2014 Location scout Tv-serie
Antboy 2013 Runner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.