enda

Jesper Grüner

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Julemandens datter 2018 Indspilningsleder DK/Spillefilm
I blodet 2016 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Indspilningsleder Tv-serie
9. april 2015 1. instruktørassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Instruktørassistent, Indspilningsleder Tv-serie
Klumpfisken 2014 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 1. instruktørassistent, Indspilningsleder Tv-serie
Borgen 3 2013 Indspilningsleder Tv-serie
Julestjerner 2012 Indspilningsleder Tv-serie
Lykke 2011 Indspilningsleder Tv-serie
Noget i luften 2011 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Pagten 2009 Indspilningsleder Tv-serie
Bobby 2009 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Livvagterne 2008 Indspilningsleder Tv-serie
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Location manager DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Location manager Tv-serie
2 ryk og en aflevering 2003 Indspilningsleder, Location manager DK/Spillefilm
De fem benspænd 2003 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Små ulykker 2002 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Location manager Tv-serie
Elsker dig for evigt 2002 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.