enda

Johnny Andersen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
QEDA 2017 Line producer DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Line producer DK/Spillefilm
I dine hænder 2015 Produktionsleder DK/Spillefilm
Ækte vare 2014 Produktionsleder DK/Spillefilm
Only God Forgives 2013 Line producer DK/Spillefilm
Tabu 2012 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Frit fald 2011 Produktionsleder (præproduktion) DK/Spillefilm
Valhalla Rising 2009 Producer DK/Spillefilm
Fighter 2007 Producer DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Produktionsleder (præproduktion) DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Line producer DK/Spillefilm
Tæl til 100 2004 Line producer DK/Spillefilm
Pusher II 2004 Line producer DK/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Produktionsleder DK/Spillefilm
Fear X 2003 Line producer DK/Spillefilm
Reconstruction 2003 Produktionsleder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.