enda

Karsten Fundal

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forglem mig ej 2019 Komponist DK/Dokumentarfilm
Farvekraft ad helvede til 2018 Musik DK/Dokumentarfilm
Dreaming Murakami 2018 Musikkonsulent DK/Dokumentarfilm
Olegs krig - en barndom i krigens skygge 2017 Supplerende musik DK/Dokumentarfilm
Oleg og krigen 2017 Supplerende musik DK/Dokumentarfilm
Tutti a casa - Al magt til folket? 2016 Komponist, Musik-supervisor DK/Dokumentarfilm
Shadow World – Bag om den internationale våbenhandel 2016 Komponist DK/Dokumentarfilm
Besøget 2015 Musik DK/Dokumentarfilm
Bridgend 2015 Supplerende musik DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Komponist DK/Spillefilm
Søn 2014 Komponist DK/Kort fiktion
Kulturkatedraler: Halden fængsel 2014 Komponist DK/Dokumentarfilm
Fasandræberne 2014 Orkestrering DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Orkestrering DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Komponist DK/Spillefilm
The Act of Killing 2012 Komponist DK/Dokumentarfilm
Julie 2011 Musik DK/Spillefilm
Canned Dreams 2011 Komponist DK/Dokumentarfilm
Into Eternity 2010 Musik DK/Dokumentarfilm
Blekingegade 2010 Komponist Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 Musik DK/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 Komponist, Musikproducer DK/Spillefilm
Kort film om tro 2005 Musik DK/Dokumentarfilm
Mikaël 1924 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.