enda

Kasper Munck-Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Kindness of Strangers 2018 Boom operator DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 B-tonemester Tv-serie
Sikke et cirkus 2017 B-tonemester DK/Spillefilm
Norskov 2 2017 Boom operator Tv-serie
Kollektivet 2016 Boom operator DK/Spillefilm
En chance til 2015 Boom operator DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 B-tonemester DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 B-tonemester DK/Spillefilm
Juleønsket 2015 Lydoptagelser Tv-serie
Rita 3 2015 Boom operator Tv-serie
Dannys dommedag 2014 B-tonemester DK/Spillefilm
Belinda Beautiful 2012 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
Viceværten 2012 Boom operator DK/Spillefilm
Sort kaffe & vinyl 2012 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
Den skaldede frisør 2012 B-tonemester DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Boom operator Tv-serie
Skyskraber 2011 Boom operator DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Boom operator DK/Spillefilm
Julie 2011 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
ID:A 2011 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 B-tonemester DK/Spillefilm
Dreng 2011 Boom operator DK/Spillefilm
Min bedste fjende 2010 Lyd DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Boom operator DK/Spillefilm
Submarino 2010 Boom operator DK/Spillefilm
Hævnen 2010 B-tonemester DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Boom operator DK/Spillefilm
Storm 2009 B-tonemester DK/Spillefilm
Flugten 2009 Boom operator DK/Spillefilm
Camping 2009 Boom operator DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 B-tonemester DK/Spillefilm
Kun med hjertet - kan man rigtig se 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
En forelskelse 2008 B-tonemester DK/Kort fiktion
Forestillinger 2007 Lyd Tv-serie
De unge år 2007 B-tonemester DK/Spillefilm
Ørn 2006 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
Sange fra baggrunden 2006 Lydoptagelser DK/Spillefilm
1 : 1 2006 Boom operator DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Toneassistent DK/Spillefilm
Drabet 2005 B-tonemester DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Boom operator DK/Spillefilm
Min far er bokser 2004 Toneassistent DK/Kort fiktion
Forbrydelser 2004 B-tonemester DK/Spillefilm
Brødre 2004 Toneassistent DK/Spillefilm
Arven 2003 Boom operator DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 B-tonemester (ekstraoptagelser) DK/Spillefilm
De fem benspænd 2003 Lydtekniker ("The concersations") DK/Dokumentarfilm
Gabriels ord 2002 Lyd DK/Kort fiktion
Små ulykker 2002 Boom operator DK/Spillefilm
Stjernekigger 2002 Boom operator DK/Dokumentarfilm
Elsker dig for evigt 2002 Toneassistent DK/Spillefilm
To må man være 2001 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kat 2001 Boom operator DK/Spillefilm
No man's land 2000 Simon Buck, Lyd, Produktionsassistent DK/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 Toneassistent DK/Spillefilm
Hotmen Coolboyz 2000 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Italiensk for begyndere 2000 Lydassistent DK/Spillefilm
Bænken 2000 Boom operator DK/Spillefilm
Iltmangel 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Digital Workshop 1999 1999 Lyd Antologi
Bacon 1999 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Rejsen til den forbudte kamp 1999 Lyd DK/Dokumentarfilm
Børn på barrikaderne 1998 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Møghunden 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Begravelsen 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Social Soundbites: Market Voices 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Blot en drengestreg 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Epilog 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Soft Days 1998 Tonemester DK/Kort fiktion
Nattens engel 1998 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Bølle-Bob 1998 Toneassistent DK/Spillefilm
Små Mennesker Venter 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.