enda

Kim Fersling

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dreaming Murakami 2018 3D-effekt supervisor DK/Dokumentarfilm
Vildheks 2018 Facility manager DK/Spillefilm
Grænse 2018 Facility manager U/Spillefilm
Sorgenfri 2016 3D-artist DK/Spillefilm
The Neon Demon 2016 3D-artist DK/Spillefilm
En chance til 2015 Compositing DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 3D DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 3D artist DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 VFX artist DK/Spillefilm
The Salvation 2014 VFX-supervisor DK/Spillefilm
I lossens time 2013 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Lego Star Wars: The Quest for R2-D2 2009 CGI DK/Kort fiktion
Kristian 2009 Digital artist Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 3D DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Compositing DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.