enda

Kristina Kornum

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronningen 2019 Line producer (udvikling) DK/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2018 Line producer DK/Spillefilm
Dobbeltspil 2018 Line producer DK/Spillefilm
Mesteren 2017 Line producer DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Line producer DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Line producer DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Line producer DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Line producer DK/Spillefilm
The Salvation 2014 Line producer DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Line producer DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Line producer DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Line producer DK/Spillefilm
Superclásico 2011 Line producer DK/Spillefilm
Værelse 304 2011 Line producer DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Line producer DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Produktionsleder DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Line producer DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Produktionsleder DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Line producer DK/Spillefilm
Out 2006 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Prag 2006 Produktionsleder DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Produktionsleder DK/Spillefilm
Allegro 2005 Produktionsleder DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Produktionsassistent Tv-film
The King Is Alive 2000 Produktionsleder DK/Spillefilm
Kajs fødselsdag 1990 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Casanova 1990 Volontør DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.