enda

Lars Fog-Møller

(1964 – 2019)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Før frosten 2018 Rekvisitør DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Rekvisitør DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Rastløs 2015 Set rekvisitør DK/Kort fiktion
Mennesker bliver spist 2015 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Mordene på Katarina 2015 Set rekvisitør DK/Kort fiktion
Ækte vare 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
Weekendfar 2013 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Tomgang 2013 Rekvisitør Tv-serie
Frit fald 2011 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Scenograf DK/Spillefilm
Boy Meets Girl 2008 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Ledsaget udgang 2007 Rekvisitør DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kirken 2007 Stuntkoordinator-assistent DK/Kort fiktion
Sprængfarlig bombe 2006 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Absalons hemmelighed 2006 Rekvisitør Tv-serie
Return to Sender 2005 Rekvisitør, Scenografassistent DK/Spillefilm
Drabet 2005 Rekvisitør DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Solkongen 2005 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Villa Paranoia 2004 Rekvisitør DK/Spillefilm
Brødre 2004 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Pusher II 2004 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Arven 2003 Rekvisitør DK/Spillefilm
Bagland 2003 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Charlotte Amalie - fruer & friller 2003 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Jesus & Josefine 2003 Rekvisitør Tv-serie
Ulvepigen Tinke 2002 Rekvisitør DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Rekvisitør DK/Spillefilm
Ørkenens juvel 2001 Rekvisitør DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Rekvisitør DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Rekvisitør Tv-film
Jolly Roger 2001 Rekvisitør DK/Spillefilm
Slip hestene løs 2000 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kærlighed ved første hik 1999 Rekvisitør DK/Spillefilm
Tifanfaya 1998 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Skat, det er din tur 1997 Rekvisitør DK/Spillefilm
Hemmeligheder 1997 Rekvisitør DK/Kort fiktion
En loppe kan også gø 1996 Rekvisitør DK/Spillefilm
Skyernes skygge rammer mig 1996 Rekvisitør DK/Kort fiktion
De nøgne træer 1991 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Casanova 1990 Rekvisitørassistent (2. unit) DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Maskør DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 2. unit DK/Spillefilm
Flamberede hjerter 1986 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Drengen der forsvandt 1984 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.