enda

Lars Halvorsen

(1981 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cutterhead 2019 Lyddesigner, Lydmix DK/Spillefilm
Drømme fra ødemarken 2019 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Kina 2019 Lyddesign DK/Kort fiktion
Psykosia 2019 Lydkonsulent DK/Spillefilm
Jagten på lykken 2019 Lydmix, Lydklipper DK/Dokumentarfilm
De Frivillige 2019 Lyddesign-assistent DK/Spillefilm
False Confessions 2018 Mixer, B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Hjerter Dame 2018 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Journal 64 2018 B-tonemester DK/Spillefilm
Vildheks 2018 B-tonemester DK/Spillefilm
Under Træet 2018 Lydklipper U/Spillefilm
FJER 2017 Kakapo, Dialogklipper DK/Kort fiktion
Vinterbrødre 2017 Lyddesign, Tonemester DK/Spillefilm
Underverden 2017 B-tonemester DK/Spillefilm
I fars hænder 2017 Tonemester (optagelser) DK/Dokumentarfilm
Aminas breve 2017 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Godless 2016 Lydeffektklipper U/Spillefilm
The Model 2016 Lydmix, Lydklipper DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 B-tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Losers United 1:6 2015 Tonemester Tv-serie
Losers United 2:6 2015 Tonemester Tv-serie
Losers United 3:6 2015 Tonemester Tv-serie
Losers United 4:6 2015 Tonemester Tv-serie
Losers United 5:6 2015 Tonemester Tv-serie
Losers United 6:6 2015 Tonemester Tv-serie
Mother's Wish 2015 Lydklipper U/Dokumentarfilm
Idealisten 2015 B-tonemester DK/Spillefilm
Seven Boats 2014 Lyddesign DK/Kort fiktion
Copenhagen 2014 Lyddesign U/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Lydklipper Tv-serie
Klumpfisken 2014 Boom operator DK/Spillefilm
Ækte vare 2014 B-tonemester DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 B-tonemester DK/Spillefilm
En maler 2013 Musik, Tonemester DK/Kort fiktion
Sne 2013 Tonemester DK/Dokumentarfilm
En anderledes dreng 2013 Lydefterarbejde, Lydmix DK/Dokumentarfilm
Kødkataloget 2013 Lyddesign Tv-serie
Barn af natten 2013 Mixer DK/Eksperimentalfilm
The Stitch 2013 Lydoptagelser DK/Dokumentarfilm
En drøm 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Ballerina 2012 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Det sorte får 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Turbo 2012 Lyddesign DK/Kort fiktion
Uden ord 2011 Lyd DK/Dokumentarfilm
Zomedy 2011 Lyddesign DK/Kort fiktion
Stefan 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Migranterne 2009 Stills, Lyd DK/Dokumentarfilm
Behaviour 2009 Lyd DK/Kort fiktion
Profetia 2009 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Aqualorius 2009 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Lærkevej 2009 Lyd Tv-serie
Drømme i København 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Cathrine 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Mesopotamia 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Black Man 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Bastion 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Winter 2008 Lyddesign DK/Eksperimentalfilm
Preludium 2008 Tonemester DK/Spillefilm
Bag lukkede døre 2008 Tonemester DK/Kort fiktion
Intet set, intet hørt, intet gjort 2007 Musik, Lyd DK/Kort fiktion
Dennis 2007 Lyd DK/Kort fiktion
D+R 2007 Lyd DK/Kort fiktion
Manden og mågen 2007 Tonemester (postproduktion) DK/Kort fiktion
Lille løgn 2007 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
A White, White Day Lyddesigner U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.