enda

Lars Krogsgaard

(1977 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 Focus puller DK/Spillefilm
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 B-fotograf DK/Spillefilm
Hånd i hånd 2018 B-fotograf Tv-serie
Dan Dream 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 B-fotograf DK/Spillefilm
Comeback 2015 B-fotograf DK/Spillefilm
Afvej 2015 B-fotograf DK/Kort fiktion
Under sandet 2015 Focus puller DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Focus puller Tv-serie
Ækte vare 2014 B-fotograf DK/Spillefilm
Kolbøttefabrikken 2014 B-fotograf DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 B-fotograf Tv-serie
Kartellet 2014 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Weekendfar 2013 B-fotograf DK/Kort fiktion
First Movers 2013 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Skytten 2013 DIT DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Kameraassistent Tv-serie
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 B-fotograf DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 C-fotograf DK/Spillefilm
Skyskraber 2011 Clapper/loader DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Clapper/loader DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 DIT DK/Spillefilm
Limbo 2011 Focus puller Tv-serie
Parterapi 2010 Clapper/loader DK/Spillefilm
Hævnen 2010 DIT DK/Spillefilm
En familie 2010 DIT DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Clapper/loader DK/Spillefilm
Superbror 2009 Clapper/loader DK/Spillefilm
Implosion 2009 B-fotograf DK/Kort fiktion
Lulu & Leon 2009 Clapper/loader Tv-serie
Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen 2008 Clapper/loader DK/Spillefilm
Dansen 2008 Clapper/loader DK/Spillefilm
Max pinlig 2008 Video-assistent DK/Spillefilm
Panser 2008 Focus puller DK/Kort fiktion
Gå med fred Jamil 2008 Kameraassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Fighter 2007 Clapper/loader DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Clapper/loader DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Clapper/loader DK/Spillefilm
Forsvunden 2006 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Carls engle 2006 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Terapi 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Emmalou 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Les amours perdus 2005 Clapper/loader DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.