enda

Lasse Marcussen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kød & blod 2019 Colorist DK/Spillefilm
Q's barbershop 2019 Colorist DK/Dokumentarfilm
Friheden 2018 Colorgrading Tv-serie
Brakland 2018 Colorist DK/Spillefilm
De voksnes rækker 2017 Colorist DK/Kort fiktion
Mercur 2017 Colorist Tv-serie
Aqua Mamas 2016 Colorgrading DK/Kort fiktion
I blodet 2016 Conforming, Colorist DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Colorgrading Tv-serie
Mænd og høns 2015 Colorist DK/Spillefilm
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Colorgrading DK/Spillefilm
Klumpfisken 2014 Colorist DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Colorgrading DK/Spillefilm
En, to, tresomt 2014 Colorist DK/Spillefilm
Helium 2014 Executive producer DK/Kort fiktion
Afterparty 2013 Colorgrading DK/Kort fiktion
Under den samme himmel 2013 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Matar Extraños 2013 Grading DK/Dokumentarfilm
Rita 2 2013 Grading Tv-serie
Varm luft for milliarder 2013 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
MGP Missionen 2013 Colorist DK/Spillefilm
Lej en familie A/S 2012 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Flugten til Hollywood 2012 Colorist DK/Dokumentarfilm
Rita 1 2012 Colorist Tv-serie
Belinda Beautiful 2012 Colorgrading DK/Kort fiktion
9 meter 2012 Colorist DK/Kort fiktion
Min søsters børn alene hjemme 2012 Colorist DK/Spillefilm
You & Me Forever 2012 Colorist DK/Spillefilm
Min smukke datter 2011 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
4x1 2011 Colorgrading Tv-serie
Au pair 2011 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Colorist DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Kolorist DK/Spillefilm
Rytteriet 2010 Colorgrading Tv-serie
Den 2. side 2010 Colorgrading Tv-serie
Min avatar og mig 2010 Grading/Online DK/Dokumentarfilm
De fantastiske 3 2009 Kolorist DK/Kort fiktion
Storm 2009 Colorist DK/Spillefilm
Stykke for stykke 2009 Colorist DK/Kort fiktion
The Devilles 2009 Kolorist DK/Dokumentarfilm
Kristian 2009 Colorgrading Tv-serie
One Day 2007 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Søster 2004 Grading DK/Dokumentarfilm
Mellem rum 2004 Colorgrading DK/Kort fiktion
Afdeling D 2004 Colorist DK/Kort fiktion
Kysss 2004 Kolorist DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.