enda

Leif Axel Kjeldsen

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den lille grå traktor Fergie 2016 A-klipper U/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Klipper DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 Klipper DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Klipper (præproduktion) Tv-serie
The Secret Society of Fine Arts 2012 Chefklipper DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 B-klipper DK/Spillefilm
Ambassadøren 2011 Klipper DK/Dokumentarfilm
Den som dræber 2010 Klipper Tv-serie
Livvagterne 2008 Klip Tv-serie
Den sorte pimpernel 2007 Klip DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Klip Tv-serie
Strings 2004 Klip DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Klip Tv-serie
Polle Fiction 2002 Klip DK/Spillefilm
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Klip U/Spillefilm
Expedition Sirius 2000 2001 Klip Tv-dokumentar
Anna 2000 Klip DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Klip Tv-serie
Så smukt! 1998 Klip DK/Kort fiktion
Strisser på Samsø 1997 Klip Tv-serie
Et hjørne af paradis 1997 Klipper DK/Spillefilm
Sprængt nakke 1995 Klip Tv-film
Who's Hitler 1995 Klip Tv-film
Pigen med de grønne øjne 1995 Klip DK/Kort fiktion
Juletestamentet 1995 Klip Tv-serie
Tango for tre 1994 Klip, Medvirkende Tv-serie
Pumaens datter 1994 Klip DK/Spillefilm
Roser og persille 1993 Klip DK/Spillefilm
Viktor og Viktoria 1993 Klip DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Klip DK/Spillefilm
Kajs fødselsdag 1990 Klip DK/Spillefilm
Springflod 1990 Klip DK/Spillefilm
Tarzan Mama Mia 1989 Klip DK/Spillefilm
Et andet liv 1989 Klip DK/Kort fiktion
Guldregn 1988 Klip DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Klip DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Klip DK/Spillefilm
Da Lotte blev usynlig 1988 Klip Tv-serie
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Klippesupervisor DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Klip DK/Spillefilm
Johannes' hemmelighed 1985 Klip DK/Kort fiktion
Midt om natten 1984 Klip DK/Spillefilm
Cykelsymfonien 1983 Klip DK/Kort fiktion
Kurt og Valde 1983 Klip DK/Spillefilm
Tre engle og fem løver 1982 Klip DK/Spillefilm
Olsen-banden over alle bjerge 1981 Klip DK/Spillefilm
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Klip DK/Spillefilm
Jeppe på bjerget 1981 Klippeassistent DK/Spillefilm
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Matador 1978 Klip, Set rekvisitør Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.