enda

M. Wan Sputnick

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Scenograf DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Scenograf Tv-serie
Iqbal & superchippen 2016 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Rosemarie og gartnerens hemmelighed 2016 Chefrekvisitør U/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Scenograf DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Scenograf Tv-serie
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Scenograf DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 Scenograf DK/Spillefilm
Antboy 2013 Scenograf DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Produktionsdesign Tv-serie
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Flugten 2009 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Bobby 2009 Scenograf DK/Kort fiktion
Kandidaten 2008 Scenograf DK/Spillefilm
Lotto 2006 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Art director DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Nissernes ø 2003 Rekvisitør Tv-serie
D-Dag 2001 Rekvisitørassistent Tv-film
Pyrus på pletten 2000 Rekvisitør DK/Spillefilm
Pyrus i alletiders eventyr 2000 Rekvisitør Tv-serie
Jul på Kronborg 2000 Rekvisitørassistent Tv-serie

Som Martin Sputnik

Title År Funktion Category
Talenttyven 2012 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat 2006 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Chefrekvisitør (Sjælland) DK/Spillefilm
Charlie Butterfly 2002 Rekvisitør DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Chauffør Tv-serie
Dykkerne 2000 Rekvisitør (skibsinteriør) DK/Spillefilm
Falkehjerte 1999 Rekvisitør DK/Spillefilm
Forbudt for børn 1998 Rekvisitør DK/Spillefilm
Albert 1998 Rekvisitør DK/Spillefilm
Stjerner uden hjerner 1997 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.