enda

Madeleine Ludvigsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sikke et cirkus 2017 Kostumier DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Kostumeassistance DK/Spillefilm
Anti 2016 Chefkostumier DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Kostumier DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Kostumier Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Kostumeassistent DK/Spillefilm
1864 2014 Kostumeassistent Tv-serie
Sjit happens 2012 Kostumedesigner Tv-serie
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Chefkostumier DK/Spillefilm
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Kostumier DK/Kort fiktion
Sorte kugler 2009 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Kostumier Tv-serie
Kristian 2009 Kostumier Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.