enda

Mads Koppel

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Før frosten 2018 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 Set rekvisitør DK/Spillefilm
QEDA 2017 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Mit 50/50 liv 2016 Påklæder Tv-serie
Sorgenfri 2016 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Rekvisitør DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Påklæder Tv-serie
En chance til 2015 Rekvisitør DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Antboy 2013 Rekvisitør DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Rekvisitør DK/Spillefilm
Superbror 2009 Rekvisitør DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Rekvisitør DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Rekvisitør Tv-serie
Anna Pihl 2006 Set rekvisitør Tv-serie
6 onsdage 2001 Musik DK/Kort fiktion
Hotellet 2000 Regi Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.