enda

Mads Møller

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gud taler ud 2017 Sikkerhedskoordinator DK/Spillefilm
I blodet 2016 Stunts DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Stunts DK/Spillefilm
Afvej 2015 Stunts DK/Kort fiktion
Far til fires vilde ferie 2015 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Stunts DK/Spillefilm
Remis 2009 Manuskript DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.