enda

Margrethe Rasmussen

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Badehotellet 2 2015 Kostumedesigner Tv-serie
Spies og Glistrup 2013 Kostumier DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Kostumier (præproduktion) DK/Kort fiktion
Badehotellet 1 2013 Kostumedesigner Tv-serie
En kongelig affære 2012 Skrædder DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Chefkostumier DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Chefkostumier DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Kostumier DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Kostumier DK/Spillefilm
Dirch 2011 Kostumier DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Syerske DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Kostumer DK/Spillefilm
Submarino 2010 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Skrædder DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Kostumer Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 Kostumier DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Kostumier DK/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 Kostumier DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Chefkostumier DK/Spillefilm
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand 2006 Kostumer DK/Kort fiktion
Prag 2006 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Out 2006 Kostumier DK/Kort fiktion
Tempelriddernes skat 2006 Chefkostumier DK/Spillefilm
Op med humøret 2005 Kostumer DK/Kort fiktion
Nordkraft 2005 Kostumier DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Kostumer DK/Spillefilm
Arven 2003 Kostumier DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Garderobe assistent DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Kostumier (Sjælland) DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Flyvende farmor 2001 Kostumer DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Grev Axel 2001 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Kærlighed ved første hik 1999 Kostumer DK/Spillefilm
Motello 1998 Kostumer DK/Spillefilm
Brødrene Mortensens jul 1998 Kostumer Tv-serie
Barbara 1997 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Nattevagten 1994 Kostumer DK/Spillefilm
Min fynske barndom 1994 Kostumer DK/Spillefilm
Viktor og Viktoria 1993 Kostumer DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Kostumier DK/Spillefilm
Russian pizza blues 1992 Kostumer DK/Spillefilm
Høfeber 1991 Kostumer DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Kajs fødselsdag 1990 Kostumer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.