enda

Martin Lerche

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I Krig & Kærlighed 2018 Belysningsmester DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
QEDA 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Belysningsmester DK/Spillefilm
Heartless 2 2015 Belysningsmester Tv-serie
Heartless 1 2014 Belysningsmester Tv-serie
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Belysningsmester DK/Spillefilm
Tabu 2012 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Dirch 2011 Belysningsmester, 2. unit DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Belyser Tv-serie
Gå med fred Jamil 2008 Lyssætter DK/Spillefilm
Linas hemmelige bog 2007 Belysningsmester U/Spillefilm
Fighter 2007 Belysningsmester DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Belysningsmester DK/Spillefilm
Unge Andersen 2005 Belyser DK/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Belysningsmester DK/Spillefilm
Strings 2004 Belyser DK/Spillefilm
Frunk 2003 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Halalabad blues 2002 Lys DK/Spillefilm
Okay 2002 Belyser DK/Spillefilm
Kærlighed ved første hik 2001 Belyser DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Belyser DK/Spillefilm
Anna 2000 Belyser DK/Spillefilm
Kys, kærlighed og kroner 1998 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Skæbnetimen 1997 Belyser DK/Kort fiktion
Let's Get Lost 1997 Belysningsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.