enda

Mia Bang Stenberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fantasten 2017 Postproducer DK/Spillefilm
QEDA 2017 Postproducer DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 Postproducer DK/Spillefilm
Sameblod 2016 Postproduktionskoordinator U/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Koordinator DK/Spillefilm
Skytten 2013 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Nordvest 2013 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 VFX-koordinator DK/Spillefilm
Kapringen 2012 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Erindring om mine bedrøvelige ludere 2012 Postproduktionssupervisor U/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Noter fra kælderen 2011 Postproducer DK/Kort fiktion
Orla Frøsnapper 2011 VFX-koordinator DK/Spillefilm
Superclásico 2011 Koordinator DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Klippekoordinator, VFX-koordinator DK/Spillefilm
Himlen är oskyldigt blå 2010 In-house producer U/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Klippekoordinator, Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Klippekoordinator, Produktionskoordinator DK/Spillefilm
To verdener 2008 Koordinator DK/Spillefilm
Fighter 2007 Produktionskoordinator (postproduktion), Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.