enda

Mikkel Boe Følsgaard

(1984 - )

Skuespiller. Født 1984. Uddannet fra Statens Teaterskole i 2012.


Vandt som den første dansker nogensinde en Sølvbjørn for Bedste Skuespiller for sin spillefilmdebut i "En kongelig affære" i Berlin 2012. Shooting Star i Berlin 2013.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den bedste mand 2017 Jørgen "Gamle" Hansen DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Anklageren DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Emil Grønnegaard Tv-serie
Månens vogter 2017 Stemme U/Spillefilm
Smølferne - Den hemmelige landsby 2017 Klodsetsmølf U/Spillefilm
De standhaftige 2016 Thomas DK/Spillefilm
Den alvorsfulde leg 2016 Carl Linder U/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Jørgen DK/Spillefilm
Rosita 2015 Johannes DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Kim Vilfort DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Lt. Ebbe Jensen DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Emil Grønnegaard Tv-serie
Den lille prins 2015 Den lille prins U/Spillefilm
På toppen af verden 2015 Larson U/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Emil Grønnegaard Tv-serie
Kvinden i buret 2013 Uffe Lynggaard DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Kong Christian VII DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Oleg Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.