enda
Person

Mikkel Serup

(1973 – )

Instruktør. Født 1/4 1973. Mikkel Serup blev uddannet på Den Danske Filmskole i 2003.

Serup har instrueret afsnit i tv-serier som ''Forbrydelsen III'' (2012), ''Livvagterne'' (2009-2010), ''Sommer'' (2008), ''Maj & Charlie'' (2008) og ''Dolph & Wulff'' (2005).

Hans første spillefilm var komedien ''Klassefesten 2 – Begravelsen'' (2014), der solgte mere end en halv million biografbilletter.
Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Friheden 2018 Instruktion, Hovedforfatter Tv-serie
Den bedste mand 2017 Instruktion, Manuskript DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Instruktion DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Instruktion, Klipper Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Instruktion Tv-serie
Nabo 2010 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Maj & Charlie 2008 Instruktion Tv-serie
Sommer 2008 Instruktion Tv-serie
Livvagterne 2008 Konceptuerende instruktør Tv-serie
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Frunk 2003 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Lord Evil vs. The Universe 1994 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion