enda

Morten Højbjerg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Amys vilje 2019 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Mødregruppen 2019 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Happy ending 2018 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Landet af glas 2018 Trailer-klipper DK/Spillefilm
False Confessions 2018 Trailer-klipper DK/Dokumentarfilm
Journal 64 2018 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Fantasten 2017 Klipper DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Klipper, Trailer-klipper DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Klipper Tv-serie
Kæmpen 2017 Klipper U/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Trailer-klipper DK/Spillefilm
QEDA 2017 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Anti 2016 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Needle Boy 2016 Klippekonsulent DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Al Medina 2015 Klipper DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Klipper Tv-serie
En chance til 2015 Co-klipper DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Trailer-klipper DK/Spillefilm
The Man Who Saved the World 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Sundays 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Klipper DK/Spillefilm
The Word 2014 Klipper U/Spillefilm
Kartellet 2014 Trailer-klipper DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 Trailer-klipper DK/Spillefilm
The Salvation 2014 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Teaser-klipper DK/Spillefilm
Cirkusdynastiet 2014 Trailer-klipper DK/Dokumentarfilm
Nymphomaniac 2013 Klipper DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Teaser-klipper DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Klip DK/Spillefilm
Mercy Mercy - Adoptionens pris 2012 Klipper DK/Dokumentarfilm
Kapringen 2012 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Trailer-klipper DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Tro, Håb og Sex 2011 Klip DK/Kort fiktion
Klassefesten 2011 Klip DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Klippeassistent DK/Spillefilm
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Trailer-klipper DK/Dokumentarfilm
Superclásico 2011 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Klip DK/Spillefilm
Kidnappet 2010 Klip DK/Spillefilm
Det erotiske menneske 2010 Klipper DK/Spillefilm
Blod i mobilen 2010 Supplerende klip DK/Dokumentarfilm
Sandheden om mænd 2010 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Defamation 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Simon & Malou 2009 Klip DK/Spillefilm
11 personal utterances about Jørgen Leth and his work 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Vanvittig forelsket 2009 Klipper DK/Spillefilm
Stages 2009 Klipper DK/Dokumentarfilm
Se min kjole 2009 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Spillets regler 2008 Klip DK/Spillefilm
Roskilde 2008 Klip, Chefklipper DK/Dokumentarfilm
Arn - riget ved vejens ende 2008 Klip U/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Klip DK/Spillefilm
Jorden under mine fødder 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
Hvid nat 2007 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Klip DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Klip DK/Spillefilm
Helmer og søn 2006 Klip DK/Kort fiktion
Unge Andersen 2005 Klip DK/Spillefilm
Overcoming 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Guerrilla girl 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Babylonsjukan 2004 Klip U/Spillefilm
Ulykken 2003 Klip DK/Kort fiktion
De fem benspænd 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Højre hånd 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
John og Mia 2002 Klip DK/Kort fiktion
6 onsdage 2001 Klip DK/Kort fiktion
Kissmeyer basic 2001 Klip Tv-serie
Code of Conduct 2001 Klipper DK/Kort fiktion
Salon Bitten 1999 Klipper DK/Kort fiktion
Så smukt! 1998 Avid-assistent DK/Kort fiktion
Udvalgte ord fra tog 1989 Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.