enda

Neffi Kristensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen 2017 Clapper/loader Tv-serie
3 ting 2017 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
QEDA 2017 Clapper/loader DK/Spillefilm
Delfinen 2017 C-fotograf DK/Kort fiktion
Jeg er William 2017 Kameraassistent DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 2. fotografassistent DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Lysassistent DK/Spillefilm
Forældre 2016 Fotografassistent DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Clapper DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Clapper/loader Tv-serie
Zombiehagen 2015 Belyser DK/Kort fiktion
Rastløs 2015 Video-assistent DK/Kort fiktion
Den danske pige 2015 Belyser (Danmark) U/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Clapper/loader DK/Spillefilm
Rosita 2015 Fotografassistent DK/Spillefilm
Mordene på Katarina 2015 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Helium 2014 Lyssætter DK/Kort fiktion
Sort Sol 2014 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Et gensyn 2014 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Katusha 2014 Gaffer DK/Kort fiktion
Det Mand Ikke Taler Om 2014 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Sømand 2014 Belyser DK/Kort fiktion
Heartless 1 2014 Belysningsassistent Tv-serie
Mellem hjem 2013 Foto DK/Kort fiktion
The Young Thugs 2013 Foto DK/Kort fiktion
Bench 2013 Foto DK/Kort fiktion
Hvad er det for noget at sige? 2013 Foto DK/Kort fiktion
Til Afrika 2013 Foto DK/Kort fiktion
The Substitute 2013 Lyd DK/Kort fiktion
The Executive 2013 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Morfar 2013 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Tarok 2013 Runner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.