enda

Oskar Skriver

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jagtsæson 2019 Lyddesigner DK/Spillefilm
Dronningen 2019 Lyddesigner DK/Spillefilm
Til vi falder 2019 Tonemester, Lydmix DK/Spillefilm
Før frosten 2019 Mixer DK/Spillefilm
Den skyldige 2018 Tonemester DK/Spillefilm
Sig det' løgn, Luis 2018 Superviserende lydklipper, Re-recording mixer U/Spillefilm
Ternet Ninja 2018 Lyddesign, Dialogindspilning DK/Spillefilm
Under Træet 2018 Lydmix U/Spillefilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Lyddesign, Mix, Lydmix DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 Lyddesigner, Lydmix DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
I dine hænder 2015 Lydmix DK/Spillefilm
Albert 2015 Tonemester, Lyddesign, Lydmix DK/Spillefilm
Eliten 2015 Tonemester, Lydmix DK/Spillefilm
Al Medina 2015 A-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
9. april 2015 Tonemester, B-tonemester DK/Spillefilm
Krigen 2015 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Boom operator DK/Spillefilm
Rosita 2015 B-tonemester (mix) DK/Spillefilm
Malek Means Angel 2014 Lyddesign, Lydmix DK/Dokumentarfilm
Slottet 2014 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Børnenes verden 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Ud, spring over, ind 2013 Tonemester, Mixer DK/Kort fiktion
Tarok 2013 Foley-optagelse DK/Spillefilm
Antboy 2013 Tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Lydmix DK/Spillefilm
Kapringen 2012 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Lyddesign DK/Spillefilm
Gummi T 2012 Foley-optagelse DK/Spillefilm
Ved havet 2011 Lyd DK/Dokumentarfilm
Les amours perdues 2011 Tonemester DK/Kort fiktion
13 2011 Lyddesign DK/Kort fiktion
Noter fra kælderen 2011 Boom operator DK/Kort fiktion
Et hus af glas 2010 Lyd DK/Kort fiktion
To venner 2010 Lyd DK/Kort fiktion
1989: Dengang jeg var 5 år gammel 2010 Lydmix DK/Kort fiktion
Blekingegade 2010 Boom operator Tv-serie
Lille mand 2009 Lyd, Lyd DK/Kort fiktion
En historie om en pigetrio 2009 Lyd DK/Kort fiktion
Nowhere Man 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Besøget 2008 Lydefterarbejde DK/Kort fiktion
Teenage mutant ninja turtles 2007 Dubbing-tekniker (dansk version) U/Spillefilm
Manden fra Panama 2007 Tonemester DK/Kort fiktion
2900 Happiness 2007 Lydklipper Tv-serie
Kollegiet 2007 Boom operator DK/Spillefilm
Genskabelsen 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Den grimme ælling og mig 2006 Dubbing og mix-assistent DK/Spillefilm
1624 V 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Samurai 2006 Lyddesign DK/Kort fiktion
Et andet sted 2006 Tonemester DK/Kort fiktion
Den onde lejer 2006 Foley artist DK/Kort fiktion
Ørn 2006 Tonemester (postproduktion) DK/Kort fiktion
Otto er et næsehorn Dialogindspilning DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.