enda

Paul Wilson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det sorte kapitel 2019 Grafisk design DK/Dokumentarfilm
Hotel Paradis (oversigt) 2019 Art work Fiktionsserie
Hotel Paradis 1:8 2019 Art work Fiktionsserie
Hotel Paradis 2:8 2019 Art work Fiktionsserie
Hotel Paradis 3:8 2019 Art work Fiktionsserie
Hotel Paradis 4:8 2019 Art work Fiktionsserie
Hotel Paradis 5:8 2019 Art work Fiktionsserie
Hotel Paradis 6:8 2019 Art work Fiktionsserie
Hotel Paradis 8:8 2019 Art work Fiktionsserie
Hotel Paradis 7:8 2019 Art work Fiktionsserie
Så længe jeg lever 2018 Art work DK/Spillefilm
Kvinderne i Gyldent Daggry 2017 Grafisk design U/Dokumentarfilm
Dræberne fra Nibe 2017 Art work DK/Spillefilm
Øboerne og hvalerne 2016 Art work U/Dokumentarfilm
I dine hænder 2015 Titeldesign DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 Plakat artwork, Titelsekvens DK/Spillefilm
En anderledes dreng 2013 Plakat artwork DK/Dokumentarfilm
10 timer til Paradis 2012 Grafik og plakat DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Art work DK/Spillefilm
Svend 2011 Art work DK/Dokumentarfilm
Isabella for real 2011 Art work DK/Dokumentarfilm
Beast 2011 Plakat artwork DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Plakat artwork DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Grafisk design DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Plakat DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Art work DK/Spillefilm
De unge år 2007 Art work DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Grafik og plakat DK/Spillefilm
Offscreen 2006 Grafik DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Grafik og plakat, Grafik og plakat DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Grafisk design DK/Spillefilm
Store planer 2005 Grafik og titelsekvens, Grafik og titelsekvens DK/Spillefilm
Opbrud 2005 Titelsekvens og art direction DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Art work DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Titeldesign DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Titelsekvens og art direction, Titeldesign DK/Spillefilm
Brødre 2004 Titelsekvens, Titeldesign DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Titelsekvens, Titeldesign DK/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Titeldesign DK/Spillefilm
Zakka West 2003 Grafik DK/Spillefilm
Nu 2003 Grafik DK/Kort fiktion
Dag og nat 2003 Titeldesign DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Grafisk design DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.