enda

Paw Henriksen

(1975 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Så længe jeg lever 2018 Jens DK/Spillefilm
Tinkas juleeventyr 2017 Bjergi Tv-serie
Mens vi lever 2017 Medvirkende DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Mads Tv-serie
Mercur 2017 Mogens Lundvig Tv-serie
Kærlighed og andre katastrofer 2016 Vagn DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Niels Jul DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Onkel DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Sønnen i venteværelset DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 Niels DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Producer DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Alfred som ung Tv-serie
Detektiverne 2013 Palle betjent DK/Spillefilm
The Spiral 2012 Jakob Poulsen Tv-serie
Gummi T 2012 Lille bølle DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Polititbetjent DK/Spillefilm
Historietimen 1. sæson 2009 Spøgelsesjæger Tv-serie
Monsterjægerne 2009 Niels DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Paw Henriksen Tv-serie
Gaven 2008 Simon DK/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Karlas kabale 2007 Ejnar DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Kim Blomberg Tv-serie
1 : 1 2006 Lokal politibetjent DK/Spillefilm
Liv 2006 Livs bror DK/Kort fiktion
Ambulancen 2005 Tim DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Pede DK/Spillefilm
Kinamand 2005 Michael DK/Spillefilm
Herbie - for fuld udblæsning 2005 Ray Peyton Jr. U/Spillefilm
Nordkraft 2005 Rocker Kurt DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Pædagog 2 DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Tonny Tv-serie
Brødre 2004 NP DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Morten Tv-serie
Bokseren 2003 Nick DK/Kort fiktion
Bagland 2003 Dennis DK/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Frederik DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Victor DK/Spillefilm
Lilo & Stitch 2002 David U/Spillefilm
Hotellet 2000 Nikolaj Faber Tv-serie
Tøsepiger 1996 Carl DK/Spillefilm
Eva 1994 Peter Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.