enda

Peter Schiøtz

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arvingerne 3 2017 Foley-klipper Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Foley-klipper Tv-serie
Bedrag 2 2016 Foley-klipper Tv-serie
Bedrag 1 2016 Foley-klipper Tv-serie
I blodet 2016 Foley-klipper DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Foley-klipper Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Foley-klipper Tv-serie
Bankerot 2014 Foley-klipper Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Foley-klipper Tv-serie
Borgen 3 2013 Foley-klipper Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Foley-klipper Tv-serie
Julestjerner 2012 Foley-klipper Tv-serie
Lykke 2011 Foley-klipper Tv-serie
Livvagterne 2008 Foley artist Tv-serie
To verdener 2008 Musikoptagelse, Musikmix DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Lyd Tv-serie
Krøniken 2004 Musikmix, Foley-klipper Tv-serie
Illusionernes værksted 1991 Lyd DK/Dokumentarfilm
Med Nordkaperen i Sydhavet - På togt med Troels Kløvedal 1989 Musik Antologi
I Fridtjof Nansens fodspor over Indlandsisen 1988 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.