enda

Philip Christensen

(1975 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronningen 2019 Low loader DK/Spillefilm
Før frosten 2018 Grip DK/Spillefilm
Friheden 2018 Loader Tv-serie
Dan Dream 2017 Low loader DK/Spillefilm
Forældre 2016 Grip DK/Spillefilm
Rosita 2015 Low loader DK/Spillefilm
Riders 2015 Grip DK/Kort fiktion
Mennesker bliver spist 2015 Grip DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Grip DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Low loader DK/Spillefilm
Tarok 2013 Grip DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Grip DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Low loader DK/Spillefilm
Allez 2011 Casting DK/Kort fiktion
Karim 2011 Belyser DK/Kort fiktion
Broderskab 2010 Grip DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Low loader DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Grip DK/Spillefilm
Superbror 2009 Grip-assistent DK/Spillefilm
Flugten 2009 Grip-assistent DK/Spillefilm
Storm 2009 Grip DK/Spillefilm
En forelskelse 2008 Grip DK/Kort fiktion
Remix 2008 Kran DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Grip DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Grip DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Grip DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Grip DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Lowloader DK/Spillefilm
Samurai 2006 Grip DK/Kort fiktion
Lille Lise 2005 Grip DK/Kort fiktion
Nynne 2005 Grip DK/Spillefilm
2 ryk og en aflevering 2003 Grip DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Grip-assistent DK/Spillefilm
Zafir 2003 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.