enda

Pia Ankjær Poulsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De frivillige 2019 Sminkør DK/Spillefilm
Gidseltagningen II 2019 Sminkør Tv-serie
DNA 2019 Sminkør Tv-serie
Julemandens datter 2018 Sminkør DK/Spillefilm
Håbet 2018 Sminkør Tv-serie
Så længe jeg lever 2018 Sminkør DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Sminkør DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Makeup DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Sminkør Tv-serie
Fuglene over sundet 2016 Sminkør DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Sminkør Tv-serie
Rosita 2015 Sminkør DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Sminkør DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Sminkør DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Sminkørassistent Tv-serie
Kartellet 2014 Sminkørassistent DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Sminkeassistent DK/Spillefilm
1864 2014 Sminkeassistent Tv-serie
Tvillingerne & julemanden 2013 Sminkør Tv-serie
Definitely Dead 2012 Sminkeassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.