enda

Rasmus Haxen

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Friheden 2018 Anker Stockmann Tv-serie
Dicte 2 2014 Knud Svendsen Tv-serie
1864 2014 Sulten mand Tv-serie
Hvor lyset kommer ind 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tarok 2013 Derbygæst DK/Spillefilm
Ord 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Noter fra kælderen 2011 Karlberg DK/Kort fiktion
Broen 1 2011 Herbergsforstander Tv-serie
Au pair 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Klovn - the Movie 2010 Underberg mellemleder DK/Spillefilm
Mikkel og guldkortet 2008 Politibetjent Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Bankmand Tv-serie
Absalons hemmelighed 2006 Opsynsmand Tv-serie
Klovn 2005 Lærer Tv-serie
Klatretøsen 2002 Politikommisær DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Læge DK/Spillefilm
Mifunes sidste sang 1999 Gerners ven 1 DK/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Morten Trefinger DK/Spillefilm
Kaos i opgangen 1997 Medvirkende Tv-serie
Charlot og Charlotte 1996 Cafeteria-ansat (2) Tv-serie
De frigjorte 1993 Taxachauffør, Stamgæst DK/Spillefilm
En verden til forskel 1989 Robert DK/Spillefilm
Johansens sidste ugudelige dage 1988 Berthelsen Tv-serie
Mord i Paradis 1988 Mand i sort læderfrakke DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.