enda

Rasmus Videbæk

(1973 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
QEDA 2017 Fotograf DK/Spillefilm
Det mørke tårn 2017 Fotograf U/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 A-fotograf DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Cheffotograf DK/Spillefilm
Virgin Mountain 2015 Cheffotograf U/Spillefilm
Go with Me 2015 Fotograf U/Spillefilm
Kapgang 2014 A-fotograf DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Helikopterfotograf DK/Spillefilm
Skytten 2013 Cheffotograf DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Cheffotograf DK/Spillefilm
Lykke 2011 Foto Tv-serie
Klassefesten 2011 Foto DK/Spillefilm
1001 hemmeligheder for børn - og ikke for voksne 2010 Foto DK/Kort fiktion
Sandheden om mænd 2010 Fotograf DK/Spillefilm
Det gode hjerte 2009 Foto U/Spillefilm
Superbror 2009 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Roskilde 2008 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Ledsaget udgang 2007 Foto DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Foto DK/Spillefilm
Vi der blev tilbage 2007 Foto DK/Kort fiktion
The Monastery 2006 Colorgrading-konsulent DK/Dokumentarfilm
Rene hjerter 2006 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Mørke 2005 Foto DK/Spillefilm
Pip og papegøje 2005 Foto DK/Kort fiktion
Villa Paranoia 2004 Foto DK/Spillefilm
Kongekabale 2004 Foto DK/Spillefilm
Lauges kat 2004 Foto DK/Kort fiktion
Krøniken 2004 Foto Tv-serie
Midsommer 2003 Foto DK/Spillefilm
Nói albinói 2003 Foto U/Spillefilm
Fluen 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Foto DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Fotograf, 2. unit Tv-serie
Kokken 2002 Foto DK/Kort fiktion
Tyr 2002 Foto DK/Kort fiktion
Klatretøsen 2002 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Stjernekigger 2002 Fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
Skoda 2001 Foto DK/Kort fiktion
De udvalgte 2001 Foto Tv-serie
Woyzeks sidste symfoni 2001 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Under dagen 2000 Foto DK/Kort fiktion
Kikser 2000 Foto DK/Kort fiktion
Timbuktoo 2000 Foto DK/Kort fiktion
Siden sidst 2000 Foto DK/Kort fiktion
Digitale dage - er det paven der taler 2000 Foto DK/Dokumentarfilm
Hotel Pandemonium 2000 Foto DK/Kort fiktion
Dykkerne 2000 VFX-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Lost Weekend 1999 Foto DK/Kort fiktion
Begravelsen 1998 Foto DK/Kort fiktion
De vendte aldrig hjem 1997 Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.