enda

Rebekka C. Leve

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dan Dream 2017 Kostumier DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Kostumier, Sminkør, 2. unit DK/Spillefilm
Anti 2016 Kostumier DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Kostumier DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Kostumeassistent DK/Spillefilm
1864 2014 Kostumeassistent Tv-serie
Broen 2 2013 Sminkør Tv-serie
Rita 1 2012 Kostumeassistent Tv-serie
10 timer til Paradis 2012 Kostumier DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Chefkostumier DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Kostumer DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Kostumier DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Træneren 2009 Kostumer DK/Kort fiktion
Vanvittig forelsket 2009 Kostumier DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Kostumier DK/Spillefilm
Superbror 2009 Kostumier DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Kostumer Tv-serie
Frygtelig lykkelig 2008 Kostumier DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Kostumier DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Kinamand 2005 Kostumer DK/Spillefilm
Bare Holger 2005 Kostumer DK/Kort fiktion
Mørke 2005 Kostumer DK/Spillefilm
Normalerweize 2004 Kostumer Tv-serie
Hjerteafdelingen 2002 Kostumeassistance Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.