enda

Sidse Færk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvmordsturisten 2019 Set dresser DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Rekvisitør DK/Spillefilm
Herrens veje 2 2018 Prop designer Tv-serie
Arvingerne 3 2017 Regi Tv-serie
Bedrag 2 2016 Påklæder Tv-serie
Bedrag 1 2016 Regi Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Regi Tv-serie
Mord uden grænser 2015 Regi Tv-serie
Klovn Forever 2015 Regi DK/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Regi Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Rekvisitør Tv-serie
Cloud Chamber 2013 Scenograf Interaktive projekter
Jagten 2013 Rekvisitør DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Outsider 1:3 2012 Rekvisitørassistent Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Rekvisitørassistent Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Rekvisitørassistent Tv-serie
Bora Bora 2011 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
De fantastiske 3 2009 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Kristian 2009 Regi Tv-serie
Remix 2008 Rekvisitør, Grafik DK/Spillefilm
Skyggen af tvivl 2006 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Supervoksen 2006 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Store planer 2005 Rekvisitørassistent (suppl. optagelser) DK/Spillefilm
Nynne 2005 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Strings 2004 Scenetekniker DK/Spillefilm
Baby 2003 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Frunk 2003 Character design DK/Kort fiktion
Woyzeks sidste symfoni 2001 Scenograf DK/Kort fiktion
Ilddaab 1999 Scenograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.