enda

Simon Lytting

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Teknisk supervisor DK/Spillefilm
Battle 2018 Titeldesign U/Spillefilm
Journal 64 2018 Teknisk supervisor DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Teknisk supervisor DK/Spillefilm
Vitello vil have en far 2018 Teknisk supervisor Tv-serie
Vitello bliver forretningsmand 2018 Teknisk supervisor Tv-serie
Vitello 2018 Teknisk supervisor DK/Spillefilm
Vitello tigger en masse slik 2018 Teknisk supervisor Tv-serie
Vitello bygger en monsterfælde 2018 Teknisk supervisor Tv-serie
Vitello møder Gud 2018 Teknisk supervisor Tv-serie
Vitello får en klam kæreste 2018 Teknisk supervisor Tv-serie
Vitello skal have en papfar 2018 Teknisk supervisor Tv-serie
Vitello ønsker sig en hund 2018 Teknisk supervisor Tv-serie
Vitello gør en god gerning 2018 Teknisk supervisor Tv-serie
Vitello er bagvendt 2018 Teknisk supervisor Tv-serie
Vitello køber en vidunderlig julegave 2018 Teknisk supervisor Tv-serie
Vitello graver et hul 2018 Teknisk supervisor Tv-serie
Vitello (oversigt) 2018 Teknisk supervisor Tv-serie
Vitello napper en kat 2018 Teknisk supervisor Tv-serie
I krig & kærlighed 2018 DCP mastering DK/Spillefilm
Wolf and Sheep 2017 Grading DK/Spillefilm
Lida 2017 Grading DK/Dokumentarfilm
Darling 2017 Teknisk supervisor DK/Spillefilm
Team Hurricane 2017 Teknisk chef DK/Dokumentarfilm
Du forsvinder 2017 Teknisk supervisor DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Teknisk supervisor, VFX-klipper DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 VFX-koordinator DK/Spillefilm
The Model 2016 Teknisk supervisor DK/Spillefilm
En chance til 2015 Teknisk supervisor DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Digital colorist DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Teknisk supervisor, Teknisk supervisor, Teknisk supervisor DK/Spillefilm
Natten er ung 2014 Teknisk supervisor DK/Kort fiktion
Miraklet 2014 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
I am Here 2014 Teknisk supervisor DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Teknisk supervisor DK/Spillefilm
Kraftidioten 2014 Teknisk supervisor U/Spillefilm
The Salvation 2014 Teknisk supervisor DK/Spillefilm
Vi er de bedste 2013 Teknisk chef U/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Teknisk supervisor DK/Spillefilm
Jagten 2013 Teknisk supervisor DK/Spillefilm
The Weight of Elephants 2013 Teknisk chef (Danmark) DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Conforming, Teknisk supervisor DK/Spillefilm
Viceværten 2012 Colorist, Online DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Online DK/Spillefilm
The Secret Society of Fine Arts 2012 Colorgrading DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Online DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Online-klipper, Compositing DK/Spillefilm
Dyret 2011 Colorgrading DK/Kort fiktion
Ambassadøren 2011 Digital colorgrading, VFX-designer DK/Dokumentarfilm
ID:A 2011 Colorist, VFX-designer DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Colorist DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Online DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Titeldesign DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Online, VFX-koordinator DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Compositing DK/Spillefilm
Sky 2010 Online-klipper DK/Kort fiktion
Broderskab 2010 Colorgrading DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Colorgrading Tv-serie
Det erotiske menneske 2010 Colorgrading DK/Spillefilm
En familie 2010 Online-klipper DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Online DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Online DK/Spillefilm
Træneren 2009 Grading DK/Kort fiktion
Aqualorius 2009 Colorgrading DK/Kort fiktion
Mammut 2009 Online-klipper U/Spillefilm
Himlen falder 2009 HD-online DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Grading DK/Spillefilm
Winnie og Karina - The Movie 2009 Visual effects DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 Compositing DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 HD-online DK/Spillefilm
45 cm - Or Love as a Symbolic Communication Medium 2007 Visual effects DK/Kort fiktion
Daisy Diamond 2007 Online DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Visual effects DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Visual effects, HD-online DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Online DK/Spillefilm
De unge år 2007 Visual effects DK/Spillefilm
Råzone 2006 Grafik DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Visual effects DK/Spillefilm
De tre musketerer 2006 Grafik DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Klippeassistent DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Klippeassistent DK/Spillefilm
Klovn 2005 Klippeassistent Tv-serie
Dag og nat 2003 Klippeassistent DK/Spillefilm
Pulekalenderen 2002 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
At klappe med een hånd 2001 Klippeassistent DK/Spillefilm
På fremmed mark 2000 Klippeassistent DK/Spillefilm
No man's land 2000 Rekvisitør, Produktion DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.