enda

Søren Dahl

(1979 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
QEDA 2017 Location manager DK/Spillefilm
Mercur 2017 Location manager, 2. unit Tv-serie
Du forsvinder 2017 Location scout DK/Spillefilm
Darling 2017 Location scout DK/Spillefilm
Kæmpen 2017 Location scout U/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Location manager DK/Spillefilm
I blodet 2016 Location manager DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Location manager DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Location manager Tv-serie
Afvej 2015 Location manager DK/Kort fiktion
Rosita 2015 Location manager DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Location scout Tv-serie
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Location manager DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Location scout (præproduktion) DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 Location scout DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Location manager DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Location scout Tv-serie
Skytten 2013 Location manager DK/Spillefilm
M for Markus 2011 Location scout DK/Kort fiktion
Code Blue 2011 Location manager (København) U/Spillefilm
Borgen 1 2010 Location manager Tv-serie
Klovn - the Movie 2010 Location scout DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Location manager Tv-serie
H.C. Andersen - historien om en digter 2005 Producer Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.