enda

Søren Frimodt-Møller

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Før frosten 2019 Produktionsleder, 2. unit DK/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2018 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Dobbeltspil 2018 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Produktionsleder DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mesteren 2017 Produktionsleder DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Produktionsleder DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
The Salvation 2014 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Produktionsleder Tv-serie
Rita 1 2012 Produktionsleder Tv-serie
En kongelig affære 2012 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Talenttyven 2012 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Superclásico 2011 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Produktionsleder, 2. unit DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Fotografassistent Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.