enda

Søren Poppel

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Friheden 2018 Ishockeytræner Tv-serie
Far er død nu 2016 John Verner DK/Kort fiktion
Anti 2016 Mekaniker DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Kalle Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Kaptajn DK/Spillefilm
1864 2014 Kaptajn Tv-serie
En ekstra indsats 2013 Mand i skov DK/Kort fiktion
Palma 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Detektiverne 2013 Fjæsingen DK/Spillefilm
Peaceforce 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Vølvens forbandelse 2009 Stormand, Hestestunt DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Voldelig kunde DK/Spillefilm
A viking saga: Son of Thor 2008 Medvirkende DK/Spillefilm
Forestillinger 2007 Vagt i Det kgl. Teater Tv-serie
Kongekabale 2004 Kasper Hald DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Allan Rocker DK/Spillefilm
Halgrims død 2000 Gutten Mjødhund DK/Kort fiktion
Skjulte spor 2000 Ib, røver Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.