enda

Tea Lindeburg

Instruktør, manuskriptforfatter. Født 25/6 1977. Uddannet fra New York University i 2000 og instruktørlinjen på Super16 i 2006.

Lindeburg har arbejdet i filmbranchen siden starten af 00'erne. Hun stod bag podcastserien 'Equinox 1985', som danner grundlag for Lindeburgs Netflix-serie 'Equinox' (2020). Hun har desuden arbejdet for Danmarks Radio i en årrække, blandt andet som instruktør på den Robert-nominerede serie 'Kødkataloget' (2013-2014) og vært på DR2 Premiere (2009-2010).

Periodedramaet 'Høst' (premiere i 2021) er Tea Lindeburgs spillefilmdebut.
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bedrag 1 2016 Instruktørassistent Tv-serie
Kødkataloget 2013 Instruktion Tv-serie
Prut og Pølle - jagten på far 2009 Instruktion Tv-serie
En gyselig hilsen 2008 Instruktion DK/Kort fiktion
Roskilde 2008 Co-instruktør DK/Dokumentarfilm
Et andet sted 2006 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Supervoksen 2006 Bag om filmen optagelser DK/Spillefilm
Flyd mine tårer 2005 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Fucking 14 2005 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Normalerweize 2004 Instruktion Tv-serie
Således skete det 2004 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Høst Instruktion DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Moscow - Royal Danish Embassy 2010-04-22 Roskilde
Buenos Aires Festival de Cine Independiente 2010-04-07 Roskilde
Reykjavik Film Festival 2009-09-17 Roskilde
ZagrebDox 2009-02-23 Roskilde
Göteborg International Film Festival 2009-01-23 Roskilde
Warsaw International Film Festival 2008-10-10 Roskilde
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.