enda

Thomas Banner

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Gud taler ud 2017 Compositing DK/Spillefilm
Digital Romance 2016 Compositing DK/Kort fiktion
Den anden verden 2016 Visual effects Tv-serie
The Neon Demon 2016 Compositing DK/Spillefilm
Tre tosser 2014 Lysdesigner DK/Dokumentarfilm
Ninjago: Masters of Spinjitzu 2012 Digital compositing Tv-serie
Jensen & Jensen 2011 Set modelling DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Colorgrading DK/Spillefilm
Storvask 2010 Compositor Tv-serie
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Belyser DK/Spillefilm
Walter & Virginia 2006 Compositing U/Spillefilm
Den grimme ælling og mig 2006 Lightning og shading DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.