enda

Thomas Huus

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Skammerens Datter II - Slangens gave 2019 Lyd DK/Spillefilm
Charmøren 2018 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
3 ting 2017 Lydeffekter DK/Spillefilm
Uro 2016 Tonemester DK/Kort fiktion
Antboy 3 2016 Tonemester DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Lydklipper Tv-serie
Riders 2015 Tonemester, Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
Lukas & The Aspies 2015 Tonemester DK/Kort fiktion
Nylon 2015 Lyddesign DK/Kort fiktion
Flyvere i natten 2014 Lyddesign DK/Kort fiktion
Bad Boy Breathing 2014 Lyd, Mixer DK/Dokumentarfilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Tonemester DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Supplerende lydeffekter DK/Spillefilm
First Movers 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Drømmen om en familie 2013 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Antboy 2013 Tonemester DK/Spillefilm
Børnenes verden 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
For livet 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Flugten til Hollywood 2012 Lyddesign, Lydmix DK/Dokumentarfilm
Otto er et næsehorn 2012 Dialogindspilning DK/Spillefilm
Den tid vi har 2011 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Min bror Karim 2011 Tonemester DK/Kort fiktion
Zomedy 2011 Lyddesign DK/Kort fiktion
To venner 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Vilddyr 2010 Tonemester DK/Kort fiktion
Huset overfor 2009 Lyd DK/Kort fiktion
Besøget 2008 Lydefterarbejde DK/Kort fiktion
En sikker vinder 2008 Lydmix DK/Kort fiktion
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Lydtekniker DK/Spillefilm
Den onde lejer 2006 Lyddesign DK/Kort fiktion
I hendes hænder 2006 Toneassistent DK/Kort fiktion
Samurai 2006 Foley artist DK/Kort fiktion
Ingrid, Palle og lydene 2005 Lyd DK/Kort fiktion
Richard - Memories from the scrapbook 2004 Lyd DK/Kort fiktion
Terkel i knibe 2004 Supplerende lyd DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.