enda

Tine Clasen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Postproduktionsmanager DK/Spillefilm
Journal 64 2018 Postproduktionsmanager DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Koordinator DK/Spillefilm
Darling 2017 Koordinator DK/Spillefilm
En chance til 2015 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
I am Here 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
The Salvation 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Vi er de bedste 2013 Postproduktionskoordinator U/Spillefilm
The Weight of Elephants 2013 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Viceværten 2012 Booker DK/Spillefilm
The Secret Society of Fine Arts 2012 Booker DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Koordinator DK/Spillefilm
R 2010 Koordinator DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Koordinator DK/Spillefilm
Manden med de gyldne ører 2009 Lyd Tv-serie
Karla og Katrine 2009 Koordinator DK/Spillefilm
Superbror 2009 Koordinator DK/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Crowd stemme, Klippekoordinator, Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Niko og de flyvende rensdyr 2008 Stemmeproducer U/Spillefilm
Teenage mutant ninja turtles 2007 Produktionskoordinator (dansk version) U/Spillefilm
Den grimme ælling og mig 2006 Koordinator DK/Spillefilm
Desmonds æbletræ 2004 Stemme U/Kort fiktion
H.C. Andersens eventyr 2004 Stemme Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.