enda

Tommy Duus

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Hånd i hånd 2018 Statistkoordinator Tv-serie
Så længe jeg lever 2018 Statistkoordinator DK/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Børnecasting, Statistcasting DK/Spillefilm
Kidnapning 2017 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Statistcasting DK/Spillefilm
Vindmøllernes sus 2016 Casting DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Statistcasting Tv-serie
Afvej 2015 Statistkoordinator DK/Kort fiktion
Villads fra Valby 2015 Statistcasting DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Statistkoordinator, 2. unit DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Statistassistent DK/Spillefilm
9. april 2015 Statistkoordinator DK/Spillefilm
MGP Missionen 2013 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Tarok 2013 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Statistcasting Tv-serie
Solopgang 2005 Casting DK/Kort fiktion
Den sidste dag 2004 Statistcasting DK/Kort fiktion
Forkerte navne 2004 Casting DK/Kort fiktion
Et bedre sted at skyde 2003 Manus, Casting DK/Reklamefilm
Pigen i skabet 2003 Casting DK/Kort fiktion
Me - The Musical 2003 Casting DK/Kort fiktion
Kammesjukker 2003 Statistcasting DK/Kort fiktion
2 ryk og en aflevering 2003 Casting DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Casting (Jylland) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.