enda

Tonni Zinck

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Minna og drømmebyggerne 2020 Animationssupervisor DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Genstart 2016 Instruktion DK/Kort fiktion
Familien Jul - i nissernes land 2016 Visual effects DK/Spillefilm
The Neon Demon 2016 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Udkantsdreng 2015 Instruktion DK/Kort fiktion
Badehotellet 2 2015 VFX artist Tv-serie
Machine 2015 CG artist DK/Kort fiktion
Badehotellet 1 2013 Visual effects Tv-serie
Marco Macaco 2012 Stemme DK/Spillefilm
Disco ormene 2008 Skolopender DK/Spillefilm
Strings 2004 3D-supervisor DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 3D-animation DK/Spillefilm
E-pitaph 1999 Animation DK/Kort fiktion
Rumfilmen 1998 Set rekvisitør DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.