enda

Dansk Film Co.

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Norden i flammer 1965 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De fem år [skoleudg.] 1960 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Spion 503 1958 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Natlogi betalt 1957 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Skovridergaarden 1957 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tidevand og marsk 1957 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klitter 1957 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Filmen om Langebro 1957 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tunfiskeri 1957 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ung leg 1956 Produktionsselskab DK/Spillefilm
De fem år 1955 Producent DK/Dokumentarfilm
Landsstævnet i Odense 1954 Producent Dokumentariske optagelser
Kvindegymnastikkens udvikling i Danmark 1953 Producent DK/Dokumentarfilm
Kaptajn Carlsens kamp for "Flying Enterprise" 1952 Producent DK/Dokumentarfilm
Kaptajn Carlsen i København 1952 Producent Dokumentariske optagelser
Hos isbjørnene i Zoologiske Have 1951 Producent DK/Dokumentarfilm
Den britiske udstilling 1950 Producent Dokumentariske optagelser
På tomandshånd med Karl Bjarnhof 1950 Producent Dokumentariske optagelser
Far på indkøb 1950 Producent DK/Reklamefilm
Socialdemokraten - dit blad 1950 Producent DK/Reklamefilm
Millionerne brænder 1950 Producent DK/Dokumentarfilm
Børn og ild 1950 Producent DK/Dokumentarfilm
Vadehavet 1950 Producent DK/Dokumentarfilm
Syge breve 1949 Producent DK/Dokumentarfilm
Ballerup-Måløv Kommunes egnsfilm 1949 Producent DK/Dokumentarfilm
Atlantpagten 1949 Producent Dokumentariske optagelser
Kongens fødselsdag 1949 Producent DK/Dokumentarfilm
Thorvaldsen 1949 Producent DK/Dokumentarfilm
Kongefilmen Frederik IX 1949 Producent DK/Dokumentarfilm
Vikingeskibet Hugin 1949 Producent DK/Dokumentarfilm
Hørbehandling i Danmark i fortid og nutid 1949 Producent DK/Dokumentarfilm
Limfjordens perle 1949 Producent DK/Dokumentarfilm
Julemærkefilmen 1949 1949 Producent DK/Dokumentarfilm
De tusind Faners Fest 1948 Producent Dokumentariske optagelser
Boulevard Teatrets 25 års jubilæum 1948 Producent Dokumentariske optagelser
Børnehjælpsdag og Byfest i Helsingør 1948 Producent Dokumentariske optagelser
5. maj i Tuborg Havn 1948 Producent Dokumentariske optagelser
Marshall-hjælp til dansk Skibsfart 1948 Producent DK/Dokumentarfilm
Greve Bernadottes Bisættelse 1948 Producent Dokumentariske optagelser
Olympiadetræningen 1948 Producent DK/Dokumentarfilm
Kongedage i København 1948 Producent Dokumentariske optagelser
Kong Haakons Besøg i København 1948 Producent Dokumentariske optagelser
For Børnenes Skyld 1948 Producent DK/Dokumentarfilm
Jean Hersholt i København 1948 Producent Dokumentariske optagelser
Skibskatastrofen 1948 Producent Dokumentariske optagelser
Johannes V. Jensen 1947 Producent DK/Dokumentarfilm
Kong Frederik IX's Proklamation 1947 Producent Dokumentariske optagelser
Kong Christian X's Bisættelse 1947 Producent Dokumentariske optagelser
Jambo Bwana 1947 Producent DK/Dokumentarfilm
Grundstensnedlæggelsen 1947 Producent DK/Dokumentarfilm
Landskampen Danmark - Sverige 1947 Producent Dokumentariske optagelser
Dansk Skuespillerforbund's Sommer- og Helaars Rekreationshjem 1947 Producent DK/Dokumentarfilm
Kongen er død - Kongen leve 1947 Producent DK/Dokumentarfilm
Flyvekatastrofen i Kastrup 1947 Producent Dokumentariske optagelser
Opgørets Time 1946 Producent DK/Dokumentarfilm
Diverse ugerevyindslag 1945-1946 1946 Producent Dokumentariske optagelser
Danske Kvinders Beredskab 1946 Producent DK/Dokumentarfilm
Rebild-Fest 1946 Producent Dokumentariske optagelser
Dansk Idræts-Forbunds Jubilæumsfilm 1946 Producent DK/Dokumentarfilm
Ugerevy 1946/28 1946 Producent Dokumentariske optagelser
Morten Korch 1946 Producent DK/Dokumentarfilm
General Korotkoff 1946 Producent DK/Dokumentarfilm
Silkeborg - 100 Aar 1946 Producent DK/Dokumentarfilm
Per Albin Hanssons Jordfæstning 1946 Producent Dokumentariske optagelser
9. April 1946 Producent Dokumentariske optagelser
Danske Soldater besætter Bornholm 1946 Producent, Distributionsselskab Dokumentariske optagelser
Kongeparrets hjertelige Møde med Sønderjyderne Juni 1946 1946 Producent Dokumentariske optagelser
Socialdemokratiets 75 Aars Jubilæum 1946 Producent Dokumentariske optagelser
Dronning Alexandrine til flyveopvisning 1945 Producent Dokumentariske optagelser
Danske Malere 1945 Producent DK/Dokumentarfilm
Fremad igen 1945 Producent DK/Dokumentarfilm
Istedløven flyttes til København 1945 Producent Dokumentariske optagelser
Ildregatta på Lyngby Sø 1945 Producent Dokumentariske optagelser
Arbejderdemonstration til Christiansborg 1945 Producent Dokumentariske optagelser
Sydslesvig 1945 Producent DK/Dokumentarfilm
Danmark i Lænker 1945 Producent DK/Dokumentarfilm
Allieret militærmodtagelse - Russerdans på Rådhuspladsen - Bornholm 1945 Producent Dokumentariske optagelser
Forfatteren Johannes V. Jensen 1945 Producent Dokumentariske optagelser
- Og en lys og lykkelig fremtid! 1945 Producent DK/Kort fiktion
Ungdommens storslaaede Frihedsstævne 1945 Producent Dokumentariske optagelser
Hæren i arbejde 1945 Producent DK/Dokumentarfilm
Hans Hartvig Seedorff Pedersen 1945 Producent DK/Dokumentarfilm
Klip fra Befrielsen 1945 Producent Dokumentariske optagelser
Den danske Brigades Hjemkomst 1945 Producent Dokumentariske optagelser
Landskampen Norge - Danmark 1945 Producent Dokumentariske optagelser
De henrettede Patrioters Grave 1945 Producent Dokumentariske optagelser
Axel Juel 1945 Producent DK/Dokumentarfilm
H.C. Branner 1945 Producent DK/Dokumentarfilm
Kaj Munk 1945 Producent DK/Dokumentarfilm
400 Flyvemaskiner over Kastrup 1945 Producent Dokumentariske optagelser
29. August 1945 Producent Dokumentariske optagelser
Blichers Jylland 1944 Producent DK/Dokumentarfilm
Om igen - Fru Jensen 1944 Producent DK/Dokumentarfilm
Den danske Folkehøjskole 1944 Producent DK/Dokumentarfilm
Nyborg kalder 1944 Producent DK/Dokumentarfilm
Tidens Tempo 1944 Producent DK/Dokumentarfilm
Boulevard Teatrets 20 års jubilæum 1943 Producent Dokumentariske optagelser
Dansk Amatør Bokse-Unions Instruktionsfilm 1943 Producent Dokumentariske optagelser
Landskampen Danmark - Sverige 1943 1943 Producent Dokumentariske optagelser
Indvielse af Dronning Alexandrines Bro 30. Maj 1943 1943 Producent Dokumentariske optagelser
Danmarks Storgaarde 1943 Producent DK/Dokumentarfilm
Staunings Bisættelse 1942 Producent, Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sølv giver Arbejde 1942 Producent DK/Dokumentarfilm
Statsminister Staunings Bisættelse 1942 Producent Dokumentariske optagelser
Dansk Porcelæn 1942 Producent DK/Dokumentarfilm
Spild er Penge 1942 Producent DK/Dokumentarfilm
Sporten kalder 1942 Producent DK/Dokumentarfilm
Brændsel til Vinter 1942 Producent DK/Dokumentarfilm
Dansk Film Revy 1941-1942 1942 Producent Dokumentariske optagelser
B.D.-Journalen Nr. 1 1942 Producent Dokumentariske optagelser
Fodbold: Danmark - Sverige 0-3 1942 Producent Dokumentariske optagelser
Vore Billardstjerner 1942 Producent DK/Dokumentarfilm
Teknisk Porcelæn 1942 Producent DK/Dokumentarfilm
Dansk Film Revy 1937-1942 1942 Producent Dokumentariske optagelser
Th. Stauning Folkets Søn - Danmarks Statsminister 1942 Producent DK/Dokumentarfilm
Vi vandrer 1941 Producent DK/Dokumentarfilm
Købestævne i Fredericia 1941 Producent Dokumentariske optagelser
Hold tæt og ha' det lunt 1941 Producent DK/Dokumentarfilm
Georg Stage 1941 Producent DK/Dokumentarfilm
Verdensberømtheder i København 1941 Producent Dokumentariske optagelser
Kongens Fødselsdag 1941 1941 Producent Dokumentariske optagelser
Aarhus 500 års jubilæum 1941 Producent Dokumentariske optagelser
Kongefamilien paa Sorgenfri 1941 Producent Dokumentariske optagelser
Den travle Juletid 1940 Producent Dokumentariske optagelser
Dansk Filmrevy 40/10 1940 Producent DK/Dokumentarfilm
Kan De huske? Køge gennem 25 Aar 1940 Producent DK/Dokumentarfilm
Danmarks Konge Christian den Tiende 1940 Producent DK/Dokumentarfilm
Kongens Fødselsdag 1940 Producent Dokumentariske optagelser
Kongen som Farfar 1940 Producent Dokumentariske optagelser
Amalienborg 1940 1940 Producent DK/Dokumentarfilm
Kender De Københavns Idrætspark? 1939 Producent Dokumentariske optagelser
Danmarks Svømmepiger 1939 Producent DK/Dokumentarfilm
Minekatastrofen i Stege 1939 Producent Dokumentariske optagelser
Dansk Filmrevy 38/10 1938 Producent DK/Dokumentarfilm
Den danske Riviera 1938 Producent DK/Dokumentarfilm
Ugerevy 1938/48 1938 Producent Dokumentariske optagelser
Filmen om Georg Jensen-Sølvet 1938 Producent DK/Dokumentarfilm
Hvor Grøntsager gror 1938 Producent DK/Dokumentarfilm
Storke 1938 Producent Dokumentariske optagelser
Frugt, Sol og Sommer 1938 Producent DK/Dokumentarfilm
Kong Christian den Tiendes 25 Aars Regeringsjubilæum 1937 Producent Dokumentariske optagelser
Københavns smedelaugs 425 års jubilæum 1937 1937 Producent DK/Dokumentarfilm
Glimt fra arbejdernes andels-boligforening 1937 Producent DK/Dokumentarfilm
Den kongelige Mønt 1937 Producent DK/Dokumentarfilm
Hærens Krudtværk 1937 Producent DK/Dokumentarfilm
Danmarks konge gennem 25 Aar 1937 Producent DK/Dokumentarfilm
Storstrømsbroens Indvielse 1937 Producent Dokumentariske optagelser
Dansk skrædderforbunds jubilæumsfilm 1937 Producent DK/Dokumentarfilm
DSB Brobygning 1936 Producent Dokumentariske optagelser
Ugerevyer - diverse fraklip 1936 Producent Dokumentariske optagelser
Ugerevy 1935/03 1935 Producent Dokumentariske optagelser
Lillebæltsbroen 1935 Producent DK/Dokumentarfilm
Husum Boldklub 1934 Producent Dokumentariske optagelser
Syvende Thuleekspedition 1933 Producent Dokumentariske optagelser
Branden paa Norma 1930 Producent Dokumentariske optagelser
Store Heddingefilmen 1922 Producent Dokumentariske optagelser
Svømmelandskampen Producent Dokumentariske optagelser
Den kgl. Mønt Producent DK/Dokumentarfilm
Josephine Baker Producent Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.