enda
Selskab

Dansk Film Co.

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Norden i flammer 1965 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De fem år [skoleudg.] 1960 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Spion 503 1958 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Skovridergaarden 1957 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tidevand og marsk 1957 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klitter 1957 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Filmen om Langebro 1957 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tunfiskeri 1957 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dronning Elizabeths besøg 1957 Produktionsselskab, Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Natlogi betalt 1957 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Med Gunnar "Nu"-Hansen og Kai Berg Madsen 1956 Producent DK/Dokumentarfilm
Ung leg 1956 Produktionsselskab DK/Spillefilm
De fem år 1955 Producent DK/Dokumentarfilm
Statsminister Hans Hedtofts bisættelse 1955 Produktionsselskab, Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Landsstævnet i Odense 1954 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Worms sandkage 1954 Producent DK/Reklamefilm
Bjørneungen Ursula 1954 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klip fra Dansk Film Revy 1938-1954 1954 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kvindegymnastikkens udvikling i Danmark 1953 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kaptajn Carlsens kamp for "Flying Enterprise" 1952 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Frederikssund - Vikingernes by 1952 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kaptajn Carlsen i København 1952 Producent Dokumentariske optagelser
Elizabeth II's kroning 1952 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kong Håkons 80 års fødselsdag 1952 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Hos isbjørnene i Zoologisk Have 1951 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Socialdemokraten - dit blad 1950 Producent DK/Reklamefilm
Vor tids helte 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den britiske udstilling 1950 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Millionerne brænder 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
På tomandshånd med Karl Bjarnhof 1950 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Far på indkøb 1950 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Vadehavet 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Børn og ild 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ballerup-Måløv Kommunes egnsfilm 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Atlantpagten 1949 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kongens fødselsdag 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Thorvaldsen 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vikingeskibet Hugin 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Syge breve 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kongefilmen Frederik IX 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hørbehandling i Danmark i fortid og nutid 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hørfilmen 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Limfjordens perle 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Julemærkefilmen 1949 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De tusind Faners Fest 1948 Producent Dokumentariske optagelser
Boulevard Teatrets 25 års jubilæum 1948 Producent Dokumentariske optagelser
Marshall-hjælp til dansk Skibsfart 1948 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
5. maj i Tuborg Havn 1948 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Greve Bernadottes Bisættelse 1948 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
For Børnenes Skyld 1948 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kongedage i København 1948 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Skibskatastrofen 1948 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kong Haakons Besøg i København 1948 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Børnehjælpsdag og Byfest i Helsingør 1948 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Olympiadetræningen 1948 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jean Hersholt i København 1948 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kongen er død - Kongen leve 1947 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dansk Skuespillerforbund's Sommer- og Helaars Rekreationshjem 1947 Producent DK/Dokumentarfilm
Grundstensnedlæggelsen 1947 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Flyvekatastrofen i Kastrup 1947 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Landskampen Danmark-Sverige 1947 1947 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Glasfilmen 1947 Producent Dokumentariske optagelser
Jambo Bwana 1947 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Johannes V. Jensen 1947 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kong Christian X's Bisættelse 1947 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kong Frederik IX's Proklamation 1947 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Dansk Idræts-Forbunds Jubilæumsfilm 1946 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Rebild-Fest 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ugerevy 1946/18 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ugerevy 1946/21 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Fagenes fest 1946 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Med DSB til Paris 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ugerevy 1946/16 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ugerevy 1946/25 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Silkeborg Filmen 1946 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fodbold - KB-Chelsea 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ugerevy 1946/28 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Landskampen Danmark-Sverige 1946 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Opgørets Time 1946 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Byen ved de strømmende vande 1946 Producent DK/Dokumentarfilm
Socialdemokratiets 75 Aars Jubilæum 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Klip fra Befrielsen 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Sydslesvig 1946 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
9. April 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Danske Soldater besætter Bornholm 1946 Produktionsselskab, Distributionsselskab Dokumentariske optagelser
Kongeparrets hjertelige Møde med Sønderjyderne Juni 1946 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Silkeborg - 100 Aar 1946 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Morten Korch 1946 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Per Albin Hanssons Jordfæstning 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Diverse ugerevyindslag 1945-1946 1946 Producent Dokumentariske optagelser
Danske Kvinders Beredskab 1946 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
General Korotkoff 1946 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fremad igen 1945 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hans Hartvig Seedorff Pedersen 1945 Producent DK/Dokumentarfilm
Axel Juel 1945 Producent DK/Dokumentarfilm
H.C. Branner 1945 Producent DK/Dokumentarfilm
Kaj Munk 1945 Producent DK/Dokumentarfilm
Dronning Alexandrine til flyveopvisning 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Danske Malere 1945 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Istedløven flyttes til København 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Arbejderdemonstration til Christiansborg 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Danmark i Lænker 1945 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ildregatta på Lyngby Sø 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Den danske Brigades Hjemkomst 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
De henrettede Patrioters Grave 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
- Og en lys og lykkelig fremtid! 1945 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hæren i arbejde 1945 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Landskampen Danmark-Norge 1945 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
29. August 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ungdommens storslaaede Frihedsstævne 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Strøget 1945 Producent Dokumentariske optagelser
Forfatteren Johannes V. Jensen 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Norske børn 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Allieret militærmodtagelse - Russerdans på Rådhuspladsen - Bornholm 1945 Producent Dokumentariske optagelser
Ugerevy 1945/A 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ugerevy 1945/25 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ugerevy 1945/20 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Frihedskampens opgaver 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
400 Flyvemaskiner over Kastrup 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Tidens Tempo 1944 Producent DK/Dokumentarfilm
Kai Ewans og hans solistorkester 1944 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Om igen - Fru Jensen 1944 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Nyborg kalder 1944 Producent DK/Dokumentarfilm
Blichers Jylland 1944 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den danske Folkehøjskole 1944 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Boulevard Teatrets 20 års jubilæum 1943 Producent Dokumentariske optagelser
Dansk Amatør Bokse-Unions Instruktionsfilm 1943 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Danmarks Storgaarde 1943 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Indvielse af Dronning Alexandrines Bro 30. Maj 1943 1943 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Landskampen Danmark-Sverige 1943 1943 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Vor Konge 1943 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Brændsel til Vinter 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hans Majestæt Kong Christian X's 30-aars regeringsjubilæum 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vore Billardstjerner 1942 Producent DK/Dokumentarfilm
Landskampen Danmark-Sverige 1942 1942 Producent Dokumentariske optagelser
Bomber over Odense og Vejle 1942 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Teknisk Porcelæn 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dansk Film Revy 1937-1942 1942 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Statsbanernes Kamp mod Storebælts Ismasser 1942 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Th. Stauning Folkets Søn - Danmarks Statsminister 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sølv giver Arbejde 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Spild er Penge 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Statsminister Staunings Bisættelse 1942 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Dansk Porcelæn 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sporten kalder 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
B.D.-Journalen Nr. 1 1942 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Dansk Film Revy 1941-1942 1942 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Staunings Bisættelse 1942 Produktionsselskab, Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Aarhus 500 års jubilæum 1941 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kongefamilien paa Sorgenfri 1941 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kongens Fødselsdag 1941 1941 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Parade for Hans Majestæt Kongen paa Rosenborg Eksercerplads 1941 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Købestævne i Fredericia 1941 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Vi vandrer 1941 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hold tæt og ha' det lunt 1941 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Georg Stage 1941 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Verdensberømtheder i København 1941 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Under Stjernerne hos Illum 1941 Producent DK/Reklamefilm
Landskampen Danmark-Sverige 1941 1941 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ugerevy 1940/02 1940 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Amalienborg 1940 1940 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ugerevy 1940/diverse 1940 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ugerevy 1940/52 1940 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ugerevy 1940/43 1940 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ugerevy 1940/42 1940 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Landskampen Danmark-Sverige 1940 1940 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Den travle Juletid 1940 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ugerevy 1940/05 1940 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kongen som Farfar 1940 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ugerevy 1940/22 1940 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ugerevy 1940/15 1940 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Danmarks Konge Christian den Tiende 1940 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ugerevy 1940/10 1940 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kongens Fødselsdag 1940 Producent Dokumentariske optagelser
Kan De huske? Køge gennem 25 Aar 1940 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ugerevy 1940/06 1940 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kender De Københavns Idrætspark? 1939 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ugerevy 1939/03 1939 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Cykelsportens cavalcade 1939 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Minekatastrofen i Stege 1939 Producent Dokumentariske optagelser
Storke 1938 Producent Dokumentariske optagelser
Dansk Filmrevy 38/10 1938 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Filmen om Georg Jensen-Sølvet 1938 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ugerevy 1938/48 1938 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ugerevy 1938/15 1938 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Hvor Grøntsager gror 1938 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Frugt, Sol og Sommer 1938 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hjorte i Jægersborg dyrehave 1938 Producent DK/Dokumentarfilm
Den danske Riviera 1938 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kong Christian den Tiendes 25 Aars Regeringsjubilæum 1937 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Hærens Krudtværk 1937 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den kongelige Mønt 1937 Producent DK/Dokumentarfilm
Danmarks konge gennem 25 Aar 1937 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Glimt fra arbejdernes andels-boligforening 1937 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Københavns smedelaugs 425 års jubilæum 1937 1937 Producent DK/Dokumentarfilm
Dansk skrædderforbunds jubilæumsfilm 1937 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dansk Film Revy 1936/A 1936 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ugerevyer - diverse fraklip 1936 Producent Dokumentariske optagelser
Dansk Film Revy 1936/B 1936 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
DSB Brobygning 1936 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ugerevy 1936/27 1936 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Lillebæltsbroen 1935 Producent DK/Dokumentarfilm
Ugerevy 1935/04 1935 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ugerevy 1935/03 1935 Producent Dokumentariske optagelser
Vordingborgdagen 1935 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Husum Boldklub 1934 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Syvende Thuleekspedition 1933 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Branden paa Norma 1930 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Store Heddingefilmen 1922 Producent Dokumentariske optagelser
Kunstneren Sikker Hansen Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Atletikforeningen Hermes' gymnastikstævne Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Svømmelandskampen Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
FN soldater Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Den kgl. Mønt Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Josephine Baker Produktionsselskab Dokumentariske optagelser