enda

Dansk Film Co.

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Norden i flammer 1965 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De fem år [skoleudg.] 1960 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Spion 503 1958 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Natlogi betalt 1957 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Skovridergaarden 1957 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tidevand og marsk 1957 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klitter 1957 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tunfiskeri 1957 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ung leg 1956 Produktionsselskab DK/Spillefilm
De fem år 1955 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Landsstævnet i Odense 1954 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kvindegymnastikkens udvikling i Danmark 1953 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kaptajn Carlsens kamp for "Flying Enterprise" 1952 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kaptajn Carlsen i København 1952 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Hos isbjørnene i Zoologiske Have 1951 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den britiske udstilling 1950 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
På tomandshånd med Karl Bjarnhof 1950 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Millionerne brænder 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vadehavet 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Børn og ild 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Limfjordens perle 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hørbehandling i Danmark i fortid og nutid 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Julemærkefilmen 1949 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kongefilmen Frederik IX 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Syge breve 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vikingeskibet Hugin 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Thorvaldsen 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kongens fødselsdag 1949 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Atlantpagten 1949 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Børnehjælpsdag og Byfest i Helsingør 1948 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
5. maj i Tuborg Havn 1948 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Marshall-hjælp til dansk Skibsfart 1948 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De tusind Faners Fest 1948 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
For Børnenes Skyld 1948 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Skibskatastrofen 1948 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Olympiadetræningen 1948 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jean Hersholt i København 1948 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kongedage i København 1948 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kong Haakons Besøg i København 1948 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Flyvekatastrofen i Kastrup 1947 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Grundstensnedlæggelsen 1947 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jambo Bwana 1947 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Johannes V. Jensen 1947 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kong Christian X's Bisættelse 1947 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kong Frederik IX's Proklamation 1947 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Rebild-Fest 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Diverse ugerevyindslag 1945-1946 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ugerevy 1946/28 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Opgørets Time 1946 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dansk Idræts-Forbunds Jubilæumsfilm 1946 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
General Korotkoff 1946 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Morten Korch 1946 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Socialdemokratiets 75 Aars Jubilæum 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Silkeborg - 100 Aar 1946 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Danske Soldater besætter Bornholm 1946 Produktionsselskab, Dokumentariske optagelser
9. April 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kongeparrets hjertelige Møde med Sønderjyderne Juni 1946 1946 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Fremad igen 1945 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ildregatta på Lyngby Sø 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Danmark i Lænker 1945 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dronning Alexandrine til flyveopvisning 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Istedløven flyttes til København 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ungdommens storslaaede Frihedsstævne 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Hæren i arbejde 1945 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
29. August 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Danske Malere 1945 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Forfatteren Johannes V. Jensen 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kaj Munk 1945 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Axel Juel 1945 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hans Hartvig Seedorff Pedersen 1945 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Allieret militærmodtagelse - Russerdans på Rådhuspladsen - Bornholm 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
- Og en lys og lykkelig fremtid 1945 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
400 Flyvemaskiner over Kastrup 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Klip fra Befrielsen 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
De henrettede Patrioters Grave 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Den danske Brigades Hjemkomst 1945 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
H.C. Branner 1945 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tidens Tempo 1944 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Blichers Jylland 1944 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Om igen - Fru Jensen 1944 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den danske Folkehøjskole 1944 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dansk Amatør Bokse-Unions Instruktionsfilm 1943 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Indvielse af Dronning Alexandrines Bro 30. Maj 1943 1943 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Th. Stauning Folkets Søn - Danmarks Statsminister 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Statsminister Staunings Bisættelse 1942 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Spild er Penge 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sølv giver Arbejde 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Staunings Bisættelse 1942 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Dansk Film Revy 1937-1942 1942 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Brændsel til Vinter 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dansk Film Revy 1941-1942 1942 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
B.D.-Journalen Nr. 1 1942 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Dansk Porcelæn 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sporten kalder 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Teknisk Porcelæn 1942 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Aarhus 500 års jubilæum 1941 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Købestævne i Fredericia 1941 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Den travle Juletid 1940 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kongen som Farfar 1940 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Dansk Filmrevy 40/10 1940 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Danmarks Konge Christian den Tiende 1940 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kongens Fødselsdag 1940 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kan De huske? Køge gennem 25 Aar 1940 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kender De Københavns Idrætspark? 1939 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Danmarks Svømmepiger 1939 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Minekatastrofen i Stege 1939 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Frugt, Sol og Sommer 1938 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dansk Filmrevy 38/10 1938 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Filmen om Georg Jensen-Sølvet 1938 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den danske Riviera 1938 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dansk skrædderforbunds jubilæumsfilm 1937 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den kongelige Mønt 1937 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Glimt fra arbejdernes andels-boligforening 1937 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hærens Krudtværk 1937 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kong Christian den Tiendes 25 Aars Regeringsjubilæum 1937 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Danmarks konge gennem 25 Aar 1937 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ugerevyer - diverse fraklip 1936 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
DSB Brobygning 1936 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Lillebæltsbroen 1935 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ugerevy 1935/03 1935 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Husum Boldklub 1934 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Syvende Thuleekspedition 1933 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Branden paa Norma 1930 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Store Heddingefilmen 1922 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Far på indkøb Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Den kgl. Mønt Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Josephine Baker Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.