enda

Nordisk Film Production

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Jagtsæson 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Jørn Utzon: Manden & arkitekten 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dronningen 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Unge Astrid 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
DNA 2019 Produktionsselskab Tv-serie
En helt almindelig familie 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ditte & Louise 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den tid på året 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den 12. mand 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Knud Rasmussen - den store fortryller 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Forældre 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den sidste konge 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Eliten 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Afvej 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Under sandet 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Al Medina 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hokus pokus Alfons Åberg 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Wanker 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mennesker i solen 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tro, Håb & Sex 2011 Produktionsselskab
Tro, Håb og Sex 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hvem brænder børnene i helvede? 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Pusling 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Comeback 2008 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Linas hemmelige bog 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Der er ingen ende på Vejle 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mig & Che 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Noget for noget 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Som en familie 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Paragraf 15 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Knus 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ghosts of Cité Soleil 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fluerne på væggen 2005 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lykkevej 2003 Produktionsselskab DK/Spillefilm
En som Hodder 2003 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Reconstruction 2003 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Bjergkuller 2002 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Begravelsen 2002 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
At kende sandheden 2002 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kikser 2000 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hånden på hjertet 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Carmen & Babyface 1995 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Produktionsselskab Tv-serie

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste instruktør 2019 Transilvania International Film Festival 2019 Dronningen
Best Actor 2019 Hong Kong International Film Festival 2019 Dronningen
Dragon Award Best Nordic Film 2019 Göteborg International Film Festival 2019 Dronningen
Audience Award 2019 Göteborg International Film Festival 2019 Dronningen
Best Actress 2019 Göteborg International Film Festival 2019 Dronningen
Audience Award 2019 Sundance Film Festival 2019 Dronningen
Audience Award 2018 Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2018 Den utrolige historie om den kæmpestore pære
Audience Award 2016 Los Angeles, AFI Int. Festival 2016 Under sandet
Silver Mèliés 2016 Neuchatel International Fantastic Film Festival 2016 Forældre
Best Actor 2016 Beijing International Film Festival 2016 Under sandet
Best Music 2016 Beijing International Film Festival 2016 Under sandet
SIGNIS Jury Award 2016 Hong Kong International Film Festival 2016 Under sandet
Publikumspris 2016 Trondheim Kosmorama International Film Festival 2016 Under sandet
Dragon Award Best Nordic Film 2016 Göteborg International Film Festival 2016 Under sandet
Scandinavian Locations Award 2016 Göteborg International Film Festival 2016 Under sandet
Warsteiner Audience Award 2016 Rotterdam, International Film Festival 2016 Under sandet
MovieZone Award 2016 Rotterdam, International Film Festival 2016 Under sandet
Best Actor 2015 Tokyo International Film Festival 2015 Under sandet
Costume Design 2014 Chicago International Film Festival 2014 Kapgang
2. Bedste Film 2008 Giffoni Film Festival 2008 Pusling
3rd Best in Competition 2004 Torun, Camerimage 2004 Reconstruction
Bedste Instruktør 2004 Transilvania International Film Festival 2004 Reconstruction
Publikumspris - bedste internationale film 2004 Istanbul Int. Film Festival 2004 Reconstruction
Bedste Film 2004 Sofia International Film Festival 2004 Reconstruction
Voksenjuryens 1. Pris, Spillefilm 2003 Chicago Int. Children's Film Festival 2003 En som Hodder
Satyajit Ray Award 2003 London Film Festival 2003 En som Hodder
Bedste Fotografering 2003 Chicago International Film Festival 2003 Reconstruction
FIPRESCI Årets Bedste Nye Instruktør 2003 San Sebastian International Film Festival 2003 Reconstruction
FIPRESCI Årets Bedste Nye Instruktør 2003 Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2003 Reconstruction
Amanda Årets Nordiske Debut 2003 Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2003 Reconstruction
Grand Prix - Poznan Golden Goats for the best film 2003 Poznan Ale Kino! International Children's Film Festival 2003 En som Hodder
Poznan Silver Goats for the original screenplay 2003 Poznan Ale Kino! International Children's Film Festival 2003 En som Hodder
FICC Jury - The Don Quijote Prize 2003 Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2003 En som Hodder
Camera d'Or 2003 Cannes, Quinzaine des Réalisateurs 2003 Reconstruction
Ungdomsjuryens pris for bedste spillefilm 2003 Cannes, Quinzaine des Réalisateurs 2003 Reconstruction
Prix de la jeunes 2003 Semaine de la Critique, Cannes 2003 Reconstruction
Camera d'or 2003 Semaine de la Critique, Cannes 2003 Reconstruction
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.