enda
Selskab

Nordisk Film Production

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Birthday Girl 2024 Producent DK/Spillefilm
Den grænseløse 2024 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Når befrielsen kommer 2023 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Nattevagten: Dæmoner går i arv 2023 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kysset 2023 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lille Allan - Den menneskelige antenne 2022 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ønskebarn 2022 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Alle for fire 2022 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Natten har øjne 2022 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Vildmænd 2021 Producent DK/Spillefilm
En helt almindelig familie 2020 Producent DK/Spillefilm
Scandinavian Star (oversigt) 2020 Producent Dokumentarserie
Scandinavian Star 2:6 - Katastrofen 2020 Producent Dokumentarserie
Scandinavian Star 1:6 - Branden 2020 Producent Dokumentarserie
Jagtsæson 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Unge Astrid 2019 Koproducent U/Spillefilm
Dronningen 2019 Producent DK/Spillefilm
Jørn Utzon: Manden & arkitekten 2019 Producent DK/Dokumentarfilm
DNA 2019 Producent Tv-serie
Dobbeltgænger 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den 12. mand 2018 Producent U/Spillefilm
Den tid på året 2018 Producent DK/Spillefilm
Ditte & Louise 2018 Producent DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Producent DK/Spillefilm
Knud Rasmussen - den store fortryller 2017 Producent DK/Dokumentarfilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Producent DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Producent DK/Spillefilm
Forældre 2016 Producent DK/Spillefilm
Den sidste konge 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Eliten 2015 Med støtte fra DK/Spillefilm
Al Medina 2015 Producent DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Koproducent DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 I samarbejde med DK/Spillefilm
Afvej 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Under sandet 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Med støtte fra DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Producent DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 I samarbejde med DK/Spillefilm
Hokus pokus Alfons Åberg 2013 I samarbejde med U/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 I samarbejde med DK/Spillefilm
Wanker 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hvem brænder børnene i helvede? 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Tro, Håb og Sex 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mennesker i solen 2011 Koproducent U/Spillefilm
Pusling 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Comeback 2008 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Som en familie 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Paragraf 15 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Knus 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Noget for noget 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Der er ingen ende på Vejle 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Linas hemmelige bog 2007 Koproducent U/Spillefilm
Mig & Che 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Fluerne på væggen 2005 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ghosts of Cité Soleil 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lykkevej 2003 Produktionsselskab DK/Spillefilm
En som Hodder 2003 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Reconstruction 2003 Produktionsselskab DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Bjergkuller 2002 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Begravelsen 2002 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kikser 2000 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hånden på hjertet 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Carmen & Babyface 1995 Producent DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Produktionsselskab Tv-serie
Jagtsæson 2 – I medgang og modgang Producent DK/Spillefilm